In urma unei discutii cu cineva care avea montat o statie radio pe un Logan MCV am ajuns la concluzia ca ar fi foarte util sa imi montez si eu una pe Cee'd pentru drumurile lungi pentru evitarea radarelor.
Initial am vrut sa o integrez in bord (in spatiul de deasupra prichetei, pastrand capacul si "golind" compartimentul respectiv)
Datorita faptului ca nu am primit nici un raspuns de la service (in mod sigur daca o instalez la un alt service risc sa pierd garantia) am renuntat la varianta sofisticata... O voi alimenta la bricheta si o voi da jos/ascunde dupa fiecare utilizare (la fel fac si cu GPS-ul)
Statia cea mai accesibila (performante/pret) este urmatoarea: http://www.statii-camion.ro/index.php?p ... 1&Itemid=1
Avantajul e ca vine "la promotie" cu o antena (baza magnetica si inaltime 145 cm).
Eu fac in jur de 20 000 km pe an (cel putin 1 drum pana in Grecia si vre-o cateva de 800 km prin tara), nu am avut detector de radar pentru ca mi s-au parut inutile datorita alarmelor false insa statia radio mi se pare o idee bunicica mai ales ca pretul e foarte accesibil
Precizez ca nu vreau sa incep o discutie legata de viteza pe drumurile patriei ci vreau sa stiu daca a folosit cineva o statie de acest fel si daca e sau nu practica (singurul lucru de care imi fac griji e ca nu o sa aud decat discutii intre "tir-isti" despre vreme si prostituate

Multumesc