Lista aşteptare masina -2009-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
dulaul
Auto:

Re: Lista aşteptare masina -2009-

Post by dulaul »

scubli wrote:Ai mare dreptate, este un impediment destul de urat pt. orice viitor posesor de cee'd, dar asta este, momentan nu avem ce sa le facem.
Pai tocmai ca avem ce face ! In primul rand va trebui "sa scoatem mainile din san" ! Nu avem ce face in cazul in care am ales varianta de a comanda din RO si am dat banii, dar daca vom cantari de la inceput ce alegem 1. masina sa ne vina acasa (la dealer) dar sa ne manace ficatii importatorul si sa o aduca cand vrea muschii lui, sau 2. rezolvam problema in cateva zile (pentru cine are toata suma) comandand la un dealer din afara tariii in felul acest penalizand importatorul si micsorandu-i vanzarile.
Stiu ca sunt ipotetice aceste calcule, dar cineva care va dori sa cumpere aceasta va putea alege in cunostinta de cauza apeland la una din cele doua variante.

dulaul
Kia Cee'd 1.6 GSL City, isg, GPL,Pewter Beige
Poze
Jurnal de bord Image

Image

Minu
Auto: Kia Ceed GT MY23

Post by Minu »

Mai stie cineva ceva,a mai sunat pe la dealeri? :cry:
***Ceed GT MY23 Blue Flame
***Yamaha Tracer 9GT MY23

bodea.silviu
Auto:

Post by bodea.silviu »

salut all... eu am vb ieri si mi`au zis ca masina e in bucuresti si sunt sanse mari ca vineri sa o ridic de la rm valcea ...acum sper sa fie adevarat ce au zis [-o< ...te anuntz ce se va intampla ..sper din tot sufletu sa pot sa o ridic ca m`am saturat de atata asteptare
Kia Pro_Cee`d FL 1.4 Cassa White Best+Optionale -comanda 24 iunie -serie 18 septembrie -ridicata ...??...

Minu

Post by Minu »

Doamne ajuta,ca la cat ai asteptat ar trebui sa iti ofere si 2 croaziere pe Mediterana ca sa te descarci de nervi. :)

bodea.silviu
Auto:

Post by bodea.silviu »

asa e ...oricum stai linistit ca tu nu o sa ai ghinionu asta. La mine a fost si naspa ca am prins faza cu FL si pana nu a fost prezentarea de la frankfurt nu au dat drumu la comenzi. Ce a fost naspa si f frustrant, ca mi`au cerut banii pe 18 septembrie(cand mi`a venit seria de la masina) si imi promisesera ca pe 28 sept. masina e la mine :oops: ... Cu putin gram de noroc pana de sarbatori ai masina
Kia Pro_Cee`d FL 1.4 Cassa White Best+Optionale -comanda 24 iunie -serie 18 septembrie -ridicata ...??...

Minu

Post by Minu »

A mai fost cineva ca in situatia mea,nu am primit nici acum seria la sasiu,si am limita de plata 1-5 decembrie,chiar nu stiu ce sa fac,ma bate gandul sa renunt,ca nu vreau sa ma prinda sarbatorile fara masina,ca de vreo 3 saptamani sunt "pieton",cred ca maine dau un telefon iar,sa imi zica sigur,daca pana pe 5 decembrie nu am macar seria la sasiu,cred ca renunt,poate ma duc saptaman viitoare si pe la Renault si Hyundai,am vazut masini sub 11.000E bine echipate,nimeni nu are o data exacta,totul e un MIT(Motors) :(

mdr_mirel
Auto: Kia pro ceed fl 1.6 diesel

salut

Post by mdr_mirel »

si eu sunt in situatia ta.am dat comanda pe 15 septembrie si nu am primit pana acum seria la sasiu.cand am dat avansul mi sa spus ca la sfarsitul lui noiembrie am masina.astazi suntem pe 27 si nu am primit macar nici seria la sasiu.
Kia pro_ceed Facelift 2010 ,1.6 CRDI 115 cp,6MT,Cassa white,143 000 km.

Minu

Post by Minu »

Si ai platit integral masina,sau daca nu,pana pe cat ai data limita?O iei cash?

Minu

Post by Minu »

Azi am sunat iar,nu am aflat foarte mari lucruri,ca dealerul avea treaba si a trebuit sa inchida :? (a zis sa sun luni iar).Nu se stie nimic,nici seria la sasiu,zice ca saptamana viitoare e posibil sa le avem.Ce mi-a zis a fost ca nu voi plati taxa de inmatriculare,pentru ca si 1.6 GSL din noiembrie vine cu norma de poluare Euro5(oare?).Am gasit si pliantul asta,si vad ca la 1.4 si 1.6 GSL scrie ca e Euro 5,restul Euro4. http://www.kiamotors.hu/kia/pdf/ceed_%20katalogus.pdf

mdr_mirel

Post by mdr_mirel »

salut.pt tine minu e raspunsul.nu am platito integral,am dat un avans de 500 de euro.integral trebuie sa o platesc dupa ce iese seria la sasiu.din moment ce iese seria de sasiu atunci o sa imi comunice si in cat timp trebuie sa o platesc.de platit o sa o platesc cash.momentan astept telefonul de mit baneasa.sper ca saptamana asta sa ma sune .

Minu

Post by Minu »

Culmea e ca mie mi-au pus clauza in contract,data limita de plata intre 1-5 decembrie,si ei nici seria la sasiu nu mi-au dat-o. :shock:

mdr_mirel

Post by mdr_mirel »

salut.a primit cineva seria de la sasiu pana acum?

scdvv
Auto:

Post by scdvv »

Minu wrote:A mai fost cineva ca in situatia mea,nu am primit nici acum seria la sasiu,si am limita de plata 1-5 decembrie,chiar nu stiu ce sa fac,ma bate gandul sa renunt,ca nu vreau sa ma prinda sarbatorile fara masina,ca de vreo 3 saptamani sunt "pieton",cred ca maine dau un telefon iar,sa imi zica sigur,daca pana pe 5 decembrie nu am macar seria la sasiu,cred ca renunt,poate ma duc saptaman viitoare si pe la Renault si Hyundai,am vazut masini sub 11.000E bine echipate,nimeni nu are o data exacta,totul e un MIT(Motors) :(
Salut,
Ramai la Kia; poti de ex sa-ti iei una de pe stoc o sa fie super-rapid.
La mine tot procesul de cumparare a durat cam 2 saptamani (mergea si mai repede, dar am folosit programul Rabla!) - multumesc Neoserv Ploiesti.
Eu m-am hotarat rapid la culoare si versiune, apoi am cautat la toti dealerii din jurul meu (Brasov, Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Sibiu - am destui in jur :) ) si unde am gasit pe stoc am demarat procedura. Ptr cateva optionale eu zic ca nu merita atata timp. Teoretic dealerii ar trebui sa aiba oferte f bune la modelele vechi ramase in stoc sau daca vrei neaparat FL trebuie sa aiba mai multe masini pe stoc odata cu venirea FL in tara toti au luat 1-2 "de rezerva" ptr showroom, etc.

PS Acum vad ca esti din Ploiesti :) cei de la Neoserv sunt de treaba, de ex pe a mea au adus-o de la un dealer din Baia Mare :) vb cu ei!
Bafta!
Kia cee`d Best SW 1,4 -109 CP - So Red 2009
&
Ford Focus HB 1,6 - 115 CP - Black 2008
&
Skoda Octavia 1,6 TDI - 105 CP - Bej cappuccino 2010

Jurnal de bord
Poze

Minu

Post by Minu »

@mdr_mirel:Nici eu nu am primit seria la sasiu.Am sunat la ei si nu se stie nimic,e posibil ca saptamana asta sa vina seria la sasiu(e posibil,dar eu nu mai cred nimic,ca asa imi zice de fiecare data cand sun),si mi-au mai zis ca ar avea o masina pe stoc exact ce vreau eu,doar ca nu are si optionalele,dar eu tot la asta raman,daca tot am asteptat 2 luni....

@scdvv:nu vreau sa iau nimic dupa stoc momentan,am asteptat 2 luni si imi iau ce masina vor ei?Si cu Neoser-ul,de la ei nu primesti nici presuri macar.

mdr_mirel

Post by mdr_mirel »

poi nu mai suport de cand ne amana cu seria de sasiu.ca vine saptamana asta ca vine saptamana cealalta,si asa au trecut 2 luni jumate fara nici un raspuns concret.asta e asteptam pana o sa ne sune ei.

Post Reply

Return to “Generalităţi”