Consum kia cee'd
Re: consum kia cee'd
si "normal" ce inseamna, 10-30 %.. zic io... deci tot ce este peste 10% in bucuresti e "anormal"... ca la 13-14% e "normal" 90% peste ce da producatorul...
matiz e/ac rosu super 18.12.2003 - B-03-JOF
cee'd city 1.4 gsl so red 30.12.2008 - B-05-JOF
sica: http://picasaweb.google.ro/gabi.morariu/Sica#
Deja imi pierd calmul cand va vad asa de indignati de aceasta masina.De ce nu le vindeti sa va luati masini care consuma 3-4% in oras.Ce tot puneti masina asta la zid, de parca ati fi posesori de Golf, Focus , Astra sau mai stiu eu ce. Eu cred ca voi va invarti prin curtea scolii de obtineti cu un motor de 1.4 de ultima generatie un consum de 13-14%.Credeti ca opel astra 1.4 consuma mai putin, sau alte masini de dimensiunea asta?
De exemplu azi am mers cu Skoda Octavia 1.9 TDI si la un trafic nu foarte aglomerat a avut un consum de 8,8% cu o viteza medie de 20km/h si este DIESEL.Cand este aglomerat ajunge sa consume si 11% si voi spuneti ca Kia Cee'd consuma mult in conditiile in care mie nu mi-a luat niciodata mai mult de 10% decat cand i-am dat talpa aiurea si fara rost.
Asa ca mai lasati-ne cu consumurile astea de 14% ca denaturati realitatea si cine vrea sa-si cumpere o masina si intra pe acest forum o sa-si formeze o impresie gresita.
De exemplu azi am mers cu Skoda Octavia 1.9 TDI si la un trafic nu foarte aglomerat a avut un consum de 8,8% cu o viteza medie de 20km/h si este DIESEL.Cand este aglomerat ajunge sa consume si 11% si voi spuneti ca Kia Cee'd consuma mult in conditiile in care mie nu mi-a luat niciodata mai mult de 10% decat cand i-am dat talpa aiurea si fara rost.
Asa ca mai lasati-ne cu consumurile astea de 14% ca denaturati realitatea si cine vrea sa-si cumpere o masina si intra pe acest forum o sa-si formeze o impresie gresita.
Kia Cee'd 1.4 Best Kompass Blue
Kia Ceed 1.5 TGDI Best Blue Flame
Da de ce le vindem? Eu cel putin is super multumit de masina. Nu mi-a facut nici o problema imi place cum se conduce.Dar asta nu insemana ca trebuie sa mint in legatura cu cinsumul si sa spun ca e cea mai buna masina din lume.
Bucurati-va de masina si gata e normal sa consume benzina.
Ps. eu daca ar fi sa aleg din nou tot pe asta as luo.
Bucurati-va de masina si gata e normal sa consume benzina.

Ps. eu daca ar fi sa aleg din nou tot pe asta as luo.
bine... ia "prostii" din curtea scolii sa se mute pe noul topic pe care-l deschid "consum chia sid 1.4 gsl conduse de dude in curtea scolii - de preferat 1-4 -"... nu de alta, dar deformam realitatea... plus ca "io sunt cel mai frumos si mai dăstept dân curtea scolii"... 

@edddie_m : cand vei avea/conduce o per mai lunga o alta masina din aceeasi categorie cu aceeasi motorizare si pe acelasi traseu la aceleasi ore si aceea va consuma mai putin decat consuma ceed-ul, o sa iti dau dreptate. eu am avut ma multe masini: astra, c4, matiz, getz si toate au avut cam acelasi consum pe acelasi traseu la aceleasi ore! pe bdul iuliu maniu, in buc, de la gorjului inspre cora, in jurul orei 08:00 traficul este infernal! invariabil, toate masinile pe care le-am avut mi-au consumat in jur de 14%...
deci nu voi spune niciodata ca consumul ceed-ului este o problema, deoarece absoluto orice masina acolo consuma tot atat!
deci nu voi spune niciodata ca consumul ceed-ului este o problema, deoarece absoluto orice masina acolo consuma tot atat!
Kia Cerato 1.6 crdi rosu

Intalnirea Nationala ClubKIA.ro 2010 click aici
Intalnire ClubKIA.ro la Ploiesti - grataaaaaaaar click aici
1 Mai cu surprize la BRASOV click aici
Vrei sa comanzi sau vrei sa devii reprezentant Avon? - 0721 706 008

- Razvan_G
- sultan of swing
- Auto: KIA Cee'd City 1.4 GSL
Daca toate consuma la fel (Astra, C4, Golf, Cee'd) de ce dracu' astia de la KIA isi bat joc de noi cu aceste consumuri "date de producator"... Pe mine data viitoare nu ma mai fraiereste. Domnia si prostia se plateste...
KIA Cee'd City 1.4 GSL, Oil Blue + senzori de parcare, scut motor
Nu vreau sa jignesc pe nimeni da nu toate consuma la fel.
Am avut consum mai mare chiar cand am mers cu alte persoane cu masinile in coloana in excursii ca sa zic asa. Adica o masina in fata alta in spate ce viteza avea unu atata avea si cealalata si ghiciti ce ca de obicei cee'd-ul consuma mai mult.
Am avut consum mai mare chiar cand am mers cu alte persoane cu masinile in coloana in excursii ca sa zic asa. Adica o masina in fata alta in spate ce viteza avea unu atata avea si cealalata si ghiciti ce ca de obicei cee'd-ul consuma mai mult.

Depinde ce masini erau in fata s in spatele tau...
Nu ma cred cel mai destept si nici nu spun ca aceasta masina este cea mai tare din parcare, dar cativa dintre voi prea exagereaza. Probabil ca parcurgeti distante scurte si consumul nu are timp sa se stabilizeze.De curiozotate, cei care aveti consum de 13-14%, ce viteza medie aveti?
Nu ma cred cel mai destept si nici nu spun ca aceasta masina este cea mai tare din parcare, dar cativa dintre voi prea exagereaza. Probabil ca parcurgeti distante scurte si consumul nu are timp sa se stabilizeze.De curiozotate, cei care aveti consum de 13-14%, ce viteza medie aveti?
la 20 km /hcrispisu wrote:Pai in carte consumul de oras este calculat la o viteza medie de min 25km/h. Masina ta ce viteza media afiseaza? Banuiesc ca undeva in jur de 14km/h daca ai asa un consum...
prietene nu merge nimeni in curtea ..scolii ..stai linistit... dar ..ti-am spus ... ca cu jeep grand cherokee te ..plimb prin ..oras cat vrei u si .. ma apopii de "chia sid" asa ca nu mai jigni .. ca oricum ai dao e o discrepanta mare intre manual si realitate . asta nu inseamna ca e la toate dar la unii se intampla asta .e..mortymer wrote:bine... ia "prostii" din curtea scolii sa se mute pe noul topic pe care-l deschid "consum chia sid 1.4 gsl conduse de dude in curtea scolii - de preferat 1-4 -"... nu de alta, dar deformam realitatea... plus ca "io sunt cel mai frumos si mai dăstept dân curtea scolii"...
Se pare ca discutiile despre religie, politica si mai nou consum la ceed nu vor ajunge NICIODATA la un punct comun iar acest lucru se intampla pentru ca cineva va vrea sa aiba ultimul cuvant si doar el sa aiba dreptate... Din 134 de pagini scrise pana acum cine este interesat poate extrage esenta acestui consum si poate avea o idee corecta asupra acestui lucru, iar cine doreste polemica si/sau sa bata apa-n piua fara sfarsit sa o faca pe PM cat doreste, asa e mai corect fata de ceilalti care stiu ce inseamna acest consum sau pentru cei care doresc sa isi faca o parere corecta asupra ce inseamna consum.
Poate ar trebui un poll daca sa se inchida sau nu acest topic care se duce cam mult in polemica si off topic. Ce spun adminii?
dulaul
Poate ar trebui un poll daca sa se inchida sau nu acest topic care se duce cam mult in polemica si off topic. Ce spun adminii?
dulaul
cred ca ai interpretat gresit... si io tot in tabara prostilor cu consum mare sunt... prosti soferi de chia sid 1.4 gsl, bineinteles... plus ca nu suntem prieteni... nici macar nu ne cunoastem... deci...lupul_YO wrote:prietene nu merge nimeni in curtea ..scolii ..stai linistit... dar ..ti-am spus ... ca cu jeep grand cherokee te ..plimb prin ..oras cat vrei u si .. ma apopii de "chia sid" asa ca nu mai jigni .. ca oricum ai dao e o discrepanta mare intre manual si realitate . asta nu inseamna ca e la toate dar la unii se intampla asta .e..mortymer wrote:bine... ia "prostii" din curtea scolii sa se mute pe noul topic pe care-l deschid "consum chia sid 1.4 gsl conduse de dude in curtea scolii - de preferat 1-4 -"... nu de alta, dar deformam realitatea... plus ca "io sunt cel mai frumos si mai dăstept dân curtea scolii"...
Am rugamintea sa va mentineti on-topic, eventualele neintelegeri sa le rezolvati pe pm.
Multumesc
Multumesc
Kia Cerato 1.6 crdi rosu

eu nu inteleg de ce mai continua atat topicul asta. sunt scrise 200 de pagini degeaba. fiecare are consumul lui, si cu asta basta. daca ai benzina, mergi cu masina, daca nu, nu. De ce trebuie sa va simtiti inselati daca scoateti un consum mai mare ca in carte?Pai e si normal, doar nu mergem toti perfect, pe drumuri perfecte, in conditii perfecte.
Eu am consumul 8.1 l/100km neresetat de 20000 de km.Consum mixt,cu bucuresti, drumuri de provincie si tot tacamul, cu mers destul de sportiv.Ce rost ar avea sa nu imi placa masina doar pt ca nu "consuma ca la carte"?
Asadar, se poate inchide acest topic?Devine inutil.
Eu am consumul 8.1 l/100km neresetat de 20000 de km.Consum mixt,cu bucuresti, drumuri de provincie si tot tacamul, cu mers destul de sportiv.Ce rost ar avea sa nu imi placa masina doar pt ca nu "consuma ca la carte"?
Asadar, se poate inchide acest topic?Devine inutil.
Kiutza - Cee'd City, 2008, 1.6 GSL, Kompass Blue - 200000KM+
Grasuna - Sportage GT Line (+), 2016, 2.0 DSL AWD AT HP, Canyon Silver - 125000KM+
Grasuna - Sportage GT Line (+), 2016, 2.0 DSL AWD AT HP, Canyon Silver - 125000KM+
De acord si imi cer scuze daca s-a simtit careva jignit cu mentiunea ca m-am referit la curtea scolii ca la un exemplu extrem de distanta foarte scurta pe care este normal sa obtii un consum mare.Imi cer scuze inca o data daca cineva s-a simtit jignit.
Bafta tuturor si sa speram ca nu se mai scumpeste benzina.
Bafta tuturor si sa speram ca nu se mai scumpeste benzina.