Lista asteptare masina -2007-
-
- Auto:
Daca iunie le primeste in octombrie, eu comandata in august am in contract livrare in noiembrie. Ceva nu este in regula! Ori iunie le primeste pana in octombrie, ori o primesc eu in decembrie. Sa speram ca lucrurile merg in bine (din imbunanatirea transportului si a fabricarii la un numar mai mare de unitati). Cred ca numarul de masini comandate in iulie si august a fost oricum mai mare ca mai si iunie deci: e posibil sa existe intarzieri din ce in ce mai mari si eu sa imi primesc masina dupa termen(desi am un termen fix in contract). 

Intreba cineva ce am facut. Nu am facut nimic deocamdata. Nu mi-a expirat termenul. O sa incerc, in principiu, sa cad la intelegere cu ei. Daca nu se intampla asa o sa fac o reclamatie la opc in primul rand si apoi ii voi da in judecata.
http://www.euroncap.com/tests/Kia_Cee'd_2007/297.aspx
http://www.euroncap.com/tests/Kia_Cee'd_2007/297.aspx
-
- Auto:
Si mie mi-a spus la fel desi am dat comanda in iulie. Deci eu zic sa ne mai calmam o saptamana sa ne vedem cu seriile si apoi pana rezolvam cu asigurari si alte alea, o sa vina si masinuta.
PS: simt prea multa energie negativa pe threadul asta... pentru ce atata panica ? cei care au comandat in iunie li s-a promis termen mijlocul lui septembrie (suntem de-abia la inceput - azi e 3 ), iar cei ca mine care au comandat in iulie cu atat mai mult se bucura daca vor veni asa cum au zis dealerii cu o luna mai devreme fata de cei care au comandat in iunie deci in acelasi timp. Nu vad de unde atata frustrare si panica.
PS: simt prea multa energie negativa pe threadul asta... pentru ce atata panica ? cei care au comandat in iunie li s-a promis termen mijlocul lui septembrie (suntem de-abia la inceput - azi e 3 ), iar cei ca mine care au comandat in iulie cu atat mai mult se bucura daca vor veni asa cum au zis dealerii cu o luna mai devreme fata de cei care au comandat in iunie deci in acelasi timp. Nu vad de unde atata frustrare si panica.
Cee'd 1.6 CRDi LP Piston Grey BASE + optionale - km ~60.000
Pai e atata frustrare ca atunci cand am dat comanda ni s-a zis ca vine in cel mult 1 luna si ceva, asadar nervii au fost calibrati pentru aceasta durata de acum se intind mult mai tare mai ales cand aud date in jur de 30 sep.
Kia Cee'd 1.4 BEST GSL Piston Gray - comanda pe 15 iunie, serie venita pe 3 septembrie, ridicata in data de 28-09-2007 ora 12.15 BT-04-EKV ex:B-71-KAO
-
- Auto:
-
- Auto:
-
- Auto:
-
- Auto:
-
- Auto: