Lista asteptare masina -2007-
-
- 3/E
- Auto:
Eu nu stiu exact ce o sa fac.
Am platit avansul pt. leasing la jumatea lui iunie imediat dupa comanda, avans care s-a platit dealerului pentru initierea comenzii.
Din ce am inteles dealerul va notifica si firma de leasing cand vine seria ca sa faca plata completa. Nu am nicio problema cu asta (banuiesc ca asa e normal) dar eu sigur nu voi plati CASCO sau orice alte cheltuieli pana ce nu ma suna dealerul sa-mi spuna ca masina e la ei in curte.
Am platit avansul pt. leasing la jumatea lui iunie imediat dupa comanda, avans care s-a platit dealerului pentru initierea comenzii.
Din ce am inteles dealerul va notifica si firma de leasing cand vine seria ca sa faca plata completa. Nu am nicio problema cu asta (banuiesc ca asa e normal) dar eu sigur nu voi plati CASCO sau orice alte cheltuieli pana ce nu ma suna dealerul sa-mi spuna ca masina e la ei in curte.
KIA Cee'd 1.4 GSL LX BEST - Machine Silver
astia "e" de belea!!(dealerii si neamul lor,of course!)
trimit masinile fara numere rosii!!!
adica mai "e" si sadici!!...dupa ce dai la gherghef toata vara asteptind-o acu' te mai lasa si salivind la gardul stanii.
ceva la modul:asta e masina,da o limba repede pe capota si back to gherghef!!!...mai are cineva ata?
trimit masinile fara numere rosii!!!

adica mai "e" si sadici!!...dupa ce dai la gherghef toata vara asteptind-o acu' te mai lasa si salivind la gardul stanii.
ceva la modul:asta e masina,da o limba repede pe capota si back to gherghef!!!...mai are cineva ata?

Sageata Albastra-BC18GBA
-
- Just Me
- Auto:
Din spusele dealerului ei nu iti pun masina pe trailer pana nu au confirmarea ca s-a achitat. Dupa mine nu as plati, dar crezi ca o sa o aduca ei la Kia Rom din bunavointa?pompilius wrote:Sa zicem ca vor veni seriile maine(saptamana viitoare,candva)!
Ce veti face,va veti repezi cu banii sa achitati masina?
Cee'd 1,4 GSL LX MT Best, culoare Mars Red - B 06 AAN
in sfarsit astazi o ridic si eu...
cee'd 1.4 base, oil blue, proiectoare, cotiera, cheie 2 butoane
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com