[Sfat achizitie] Kia cee'd 1.4 GSL sau 1.6 GSL

Forum cu de toate despre Kia cee'd
kasparov
Auto:

Re: Sfat cumparare 1,4 sau 1,6

Post by kasparov »

Multumesc pentru opinii!

Intr-adevar, CITY are dotari pe care nu le gasesti nici la masini de 17-18k de euro; de altfel de aici si decizia de a merge pe kia. Varianta pe care o mai am e o corolla, dar nu pot nici in ruptul capului sa trec cu vederea spatele ala hidos...chiar daca e toyota... plus ca varianta pe care mi-o permit nu e la fel de bine echipata

De-abia astept drive-testul si voi reveni cu impresii (sper sa ma lase dealer-ul sa "experimentez" putin cu masina de teste). Intre timp, daca cineva mai are opinii despre 1.4 vs. 1.6 (poate chiar cineva cu un sw), m-ar ajuta sa imi formez o impresie! Pana acum voi imi confirmati si parerea mea, 1.4 cu o echipare mai buna.

P.S. fara nicio lagatura, citind de ceva zile pe forumul asta mi-am dat sema ca e o comunitate super ok!

Danke!

osuletz
Auto:

Post by osuletz »

Eu am un SW de 1.4, inainte am avut Astra G de 1.6(105 Cp) si pot sa-ti spun ca, chiar daca avea cuplu mai jos si o greutate mai mica, eu nu simt diferente notabile intre cele doua masini. Pot sa spun chiar ca dupa 3500-4000 de ture Ceed-ul e mai sprinten.
Daca ar fi acum sa aleg dintre variantele tale as alege fara indoiala 1.4 City.
Nu vad in semnatura ta din ce localitate esti, daca esti din Iasi sau de undeva pe aproape, pot sa te ajut cu un test cu masina mea.
KIA CEE'D SW 1.4 Best, Black Pearl, 11.07.2008

kasparov
Auto:

Post by kasparov »

Scuze! Nu mi-am configurat semnatura ca lumea, nefiind un membru al clanului inca :D

Merci pt. oferta dar sunt din Bucuresti (desi am stat in Iasi 5 ani, Tatarasi, rondu lu 11 :D). Totusi, la 4.500 de ture, un motor asa mic trebuie sa fie destul de hulpav...cred

costelo
Auto:

Post by costelo »

Mie mi-a scazut consumul ( in bucuresti) de cand mi-am schimbat stilul de condus.
Inainte schimbam treptele la turatie mica si ajungeam cher si in a 5-a. Daca vroian mai multa putere ;la 2000 rot trebuia sa calc acceletatia , din asta rezultand consum de benzina mai mare.
Acum vede destul de rar a 4-a cel mai mult este in viteza a 3-a iar consumul a scazut la 9-9.2 in oras
Daca ar fi dupa mine asi alege motorul de 1.6 dar diesel de 115 cai =D>
C`EED 1.4 GSL Red Mars- B 85 KTT
comandata 04.04.08- livrata 22.04.08
http://picasaweb.google.com/floreacostel76

djniki4
Auto:

Post by djniki4 »

@costelo ma bucur ca ti-ai dat seama ca e motor de turatie si mergand turat obtii consum bun, nu degeaba are cuplu la 5000. bafta

ducu22pot
Auto:

Post by ducu22pot »

CITY 1,4 fara sa eziti.Ai toate dotarile necesare iar motorasul de 1.4 (eu am vrut 1.6 dar trebuia sa astept foarte mult) este foarte vioi daca sti cum sa lucrezi cu el in ture.Eu am
un stil de condus mai sportiv si pot sa-ti spun ca acum sunt incantat de el,desii initial am
avut si eu indoieli.
KIA CEE'D SW BEST 1,4 GSL MT PISTON GREY
CS 22 POT
http://picasaweb.google.com/ducu22pot/P ... _GR9LDhiwE#

eugenflorinmanea
Auto: Saab 9-5 Aero

Post by eugenflorinmanea »

parerea mea ca acum Ceedul care merita cel mai mult e Style 1.6- are reducere vreo 2000 de euroi :)
SAAB 9-5

seby
Auto:

Post by seby »

De-abia astept drive-testul si voi reveni cu impresii (sper sa ma lase dealer-ul sa "experimentez" putin cu masina de teste). Intre timp, daca cineva mai are opinii despre 1.4 vs. 1.6 (poate chiar cineva cu un sw), m-ar ajuta sa imi formez o impresie! Pana acum voi imi confirmati si parerea mea, 1.4 cu o echipare mai buna.

salut , eu am 1.4 best SW, beton , sunt foarte multumit de masina , trege foarte bine sa stii ca nu am menajat-o deloc , multi prieteni au ramas muti de ce poate masina la un motor de 1.4.Merita toti bani
centura siguranta = 80% , airbag = 20%
PURTATI CENTURA
ceed sporty wagon
NEW SPORTAGE 1.6 GDI
AUDI A4

Post Reply

Return to “Generalităţi”