Tocmai ce am fost sa discut la dealer sa am o oferta completa si sa vad cine stie ce surprize mai imi poate rezerva. Am ramas totusi cu un gust amar ,dar nu din cauza masinii ci a modului de a discuta . Surpriza a fost sa vad ca dupa 3 zile de cand am luat un pliant cu toate ofertele disponibile acum s-a modificat modificarea si e alta oferta in care varianta 1.4 GSL Classic nu mai este disponibila ci doar City si Best. Prima schimbare. Apoi hai sa vedem : pe Best se poate adauga ESP ca peste tot spune ca nu ? AAAA, ok , nici o problema ,se poate adauga. A doua schimbare. Pana acum numai de bine, din fericire pentru ca am ajuns cu o varianta Best cu ESP,Clima,Tetiere si proiectoare la 12 k exact cat ma gandeam. OK , dar vezi ca masina nu o sa fie atat ci 11 500 ca 500 tre dati avans pentru a face comanda .Nici o problema , se rezolva , 500 de euro ii strangem ,dar sa fie oare a treia schimbare? AAAA, si intrebarea cu livrarea in cat timp ,cat ,cat ,cat???Aaa, pai din momentul in care e facuta comanda in 30 de zile lucratoare se rezolva ,dar stai ,ca daca e comandat in aprilie s-ar putea ca aceasta sa plece in mai si .....aaaa ,am inteles , a patra modificare. Sincer , ma cam indoiesc de multele modificari pe care le fac oamenii astia si sa nu ma trezesc cu nu stiu ce traznai mai imi spun,dar in fine , acum la banca sa vedem ce se intampla.Sa vedem partea buna a lucrurilor , nu mai imi trebuie 12 k ci mai putin )
A , a ramas sa fac si test drive saptamana viitoare ,dar ma astept la o surpriza asa ca mai bine il rog pe un coleg de la munca cu un 1,4 sa imi arate ce poate masinuta.