Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
calin sb
Auto:

Post by calin sb »

Am mai citit una buna!
Sa primesti SMS ca poti sa ridici masina!
Cred ca asta e culmea nesimtirii marca kia, dupa ce le dai sute de milioane, macar un telefon (chiar pe mobil, ca doar nu ai nr de Turaya) puteau sa dea!
Oare cind va fi vorba de garantie (sa speram ca nu) cit vor fi de zgirciti???

bibiloi
gigi pedala
Auto:

Post by bibiloi »

Se pare ca a venit masina la cineva care a dat comanda in iunie,
ionut75 de la jurnal de bord. Ori a prins pont ori sunt si masinile noastre prin zona.
Kia Cee'd 1.4 BEST GSL Piston Gray - comanda pe 15 iunie, serie venita pe 3 septembrie, ridicata in data de 28-09-2007 ora 12.15 BT-04-EKV ex:B-71-KAO

shtirlitz
pictoru
Auto: kia cee'd 1,4

Post by shtirlitz »

probabil, din cauza ca masinile ajung mai intai la Pitesti si el fiind de-acolo... a si luat-o
Image

andreialm
Just Me
Auto:

Post by andreialm »

Am sunat ieri la dealerul Mit Baneasa si mi-au spus ca e plecat un delegat de la ei la KIA in Slovacia si cand se intoarece de acolo, adik joi, va veni cu toate seriile. :?
Cee'd 1,4 GSL LX MT Best, culoare Mars Red - B 06 AAN

Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

andreialm wrote:Am sunat ieri la dealerul Mit Baneasa si mi-au spus ca e plecat un delegat de la ei la KIA in Slovacia si cand se intoarece de acolo, adik joi, va veni cu toate seriile. :?
Rugati-va sa-i fi dat macar o masina ....... sa nu-l fi trimis in delegatie pe jos. Sunt de coma la ce le mai trece prin minte.
Mitsubishi Lancer 1,6 din 22.09.2007
Imagehttp://www.mitsu.ro
Image Image
Kia Cee'd 1,6 DSL MT Base din 25.10.2007 http://www.clubkia.ro
Dacia LOGAN 1,4 din 28.06.2006
Dacia Berlina 1410 din 1994

doringvd
Moderator
Auto:

Post by doringvd »

o harta si o busola....in cazul in care nu i-au dat totusi o masina... :lol:
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"

Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316

ODO 75000km Image

--------------------------
FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM

luci
Auto:

Post by luci »

Eu am trimis un mail la kiaro si mi-au raspuns sa ma felicite ca am ales kia si sa-mi spuna ca voi primii masina intre 30 09-15 10.Ce ziceti de asta?Oricum le-am transmis ca in 15 sept cand se implinesc 60 de zile lucratoare cat mi-au zis la inceput ma duc la opc
kiaceed 1,4base black pearl frumoasa foc

andreialm
Just Me
Auto:

Post by andreialm »

:P :P :P Super tarrrreee. Sper totusi sa nu se rataceasca ca voi fi nevoit sa-l caut si in gaura de sarpe :evil:
Cee'd 1,4 GSL LX MT Best, culoare Mars Red - B 06 AAN

doringvd
Moderator
Auto:

Post by doringvd »

:lol: :lol: :lol:
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"

Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316

ODO 75000km Image

FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM

cave
Auto:

Post by cave »

Cred ca asta este adevarul, in sfarsit ceva real, din pacate este momentul sa lasam intentiile frumoasa si sa facem ceva concret. Masinile nu exista la acest moment iar procesul pana la intrarea in posesie va dura cam o luna si ceva... Teapa mare!

luci
Auto:

Post by luci »

da cred si eu ca asta e termenul real dar nu-l accept acuma dupa2 luni trecute.Eu chiar am de gand sa ma duc la opc cu contractul de rezervare care nu are nici un termen de livrare.pt ca in ritmul asta nu e siogur ca primesc masina nici in oct.
kiaceed 1,4base black pearl frumoasa foc

gogu
Moderator General
Auto:

Post by gogu »

am ceva noutati, sper eu nitel mai optimiste

am vorbit la dealer si se pare ca seriile vor apare Vineri. informatia asta corespunde oarecum celeilalte informatii cum ca ar fi un om la Kia SK pentru a obtine seriile, dar exista o mica diferenta. dealerul a spus ca este posibil ca seriile sa fi sosit deja, dar ca persoana de la Kia Rom care tine legatura cu KMC (Kia Motor Corp) este in concediu si revine pana la sfarsitul saptamanii. :shock: :shock:

am intrebat care este termenul de livrare dupa confirmarea platii totale a masinii, si raspunsul a fost: 2-3 saptamani, dar am avut si situatii pentru comenzile din mai cand livrarea a durat 1 luna. A mai spus ca in iunie au fost foarte multe comenzi - mai mult de 600....

deci, cred ca termenul de livrare 30.09 - 15.10 e un prim pas in a imbunatati imaginea. nu mai spun "saptamana viitoare", ci dau niste date fixe, in speranta ca vor aduce masinile mai devreme si sa ne poata scoate ochii cu "uite, ti-am adus masina mai devreme".
LX 1.4 GSL OilBlue/Rainbow Blue cu varii optiuni
>>Poze cu masina mea<<
Image

cave
Auto:

Post by cave »

Da, intr-adevar vineri vor veni seriile, nimic mai simplu, asa mai vorbim si noi... Astazi vineri 31 august .... a nu scuzati-ma parca azi e 7 septembrie ... ba nu ... 14 ....21 ....28.
Nu exista ca o persoana sa detina monopolul absolut in ceea ce priveste o lista de serii. Poate doar directorul KIAROM poate avea acest privilegiu, este clar ca sunt mai multe persoane...un grup...o delegare de competente...etc. Este o explicatie puerila a importatorului-dealer. Multumim oricum foarte mult pentru vesti si poate, sa ma insel eu, sa fie gresite iar masinile sa ajunga mult mai repede.

Gerula
taraboste
Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007

Post by Gerula »

M-ai facut sa ma uit repede in calendar, sa vad daca corespund datele pt. septembrie, recunosc. :-k
Mos Gerula

Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar

pompilius
Auto:

Post by pompilius »

Eu sunt curios sa aflu cand au ajuns comenzile noastre la fabrica!
Nu cumva banii pe care i-am platit noi in iunie au facut pui pe undeva sau au fost folositi in alte scopuri?
Poate sa zica cineva care sunt termenele date de dealerii din alte tari?
Daca informatia in care se spune ca in iunie s-au comandat 600 de masini,inseamna ca e de jale!Cred ca ne va apuca luna noiembrie daca astia se vor misca la fel.
Vedeti ca in cazul in care vor apare seriile sa va grabiti sa dati toti banii! :shock:
Cee'd 1,4 LX Best Pewter Beige
CL-19-RIP

Post Reply

Return to “Generalităţi”