[Sfat achizitie] Kia cee'd sau Kia magentis

Cristi H
Auto:

Re: VA ROGGGGGG SA MA AJUTATI.........

Post by Cristi H »

Ia-o fara complexe. Merita banii.
Enjoy.
Undercover Kia Dealer
procee'd 1.6 DSL HP

Skyppy
Auto:

Post by Skyppy »

Eu unu, f sincer, la banii aia mi-ash lua un Opel Insignia fara sa clipesc. Am primit o oferta de m0-a lasat mut. 5000 de euro reducere ...da-mi un pm sau pe mess daca vrei detalii

Joco
Auto:

Post by Joco »

Daca poti sa-ti permiti intretinerea unei astfel de masini, atunci e ok. Vei avea satisfactie cu Magentis.

Joco
1,6GLS/AT+opționale MARS RED CV 04 PCL
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=1598&p=97624#p97624

quelloo
Auto: Kia Proceed 2.0 DSL

Post by quelloo »

cam nasoala faza cu garantia..... nsuh ce sa zic. Sincer te sfatuiesc sa te uiti la opel insignia cum a zis colegu de mai sus. Parerea mea
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink

ady85btz
Rock'n'Rolla
Auto:

Post by ady85btz »

intr-adevar este o super masina dar gandeste-te si la alte aspecte: casco,piese,intretinerea si toate cele + garantia foarte mica in comparatie cu cee'd
Kia Cee'd 1.4 GSL the BEST :smt077 Machine Silver :smt077
"The Power to Surprise"
Jurnal de bord
Album foto
Image

LeCCa
Auto:

Post by LeCCa »

ia-o! marfa masina! confort , dotari, diesel de 2.0, masina nu arata rau deloc :D felicitari pentru oportunitate!

cat despre insignia.... e departe de a avea aceleasi dotari la banii astia...
KIA ProCeed 1.6 Black PH 22 LEK

aries
Auto:

Post by aries »

Vezi si: http://www.topgear.ro/masini/verdict/kia-magentis
Spre exemplu, un citat:
"Calitate
Nu se ridica la standardele europene, nici macar la standardele lui Cee'd. Griul este la ordinea zilei; griul si plasticul."
Nu zica ca baietii de la topgear detin adevarul absolut, dar...
cee'd ->1,4 best - machine silver * alarma * scut * CT -- AWE
http://www.sinvlex.blogspot.com - sindicate * învăţământ * lege

Joco
Auto:

Post by Joco »

Fara sa intru in amanunte la consumabile, calculeaza numai cat te costa un rand de gume la 17'.

Joco
1,6GLS/AT+opționale MARS RED CV 04 PCL
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=1598&p=97624#p97624

SeKAh
Auto:

Post by SeKAh »

...costa exact cat costa la orice masina incaltata pe 17".

Eu n-as lua o masina de drive test.
De asta de mai jos ce zici?
http://www.toyota.ro/Images/lista%20Ave ... 838416.pdf

Sau zi-le sa mai scada 1000Eur ca e din 2007 si altfel nu merita.

bogdan-alin
F.B.I
Auto:

Post by bogdan-alin »

eu zic sa mai studiezi piata auto....nu te grabi...cu 18mii de euro poti sa iti iei multe masini...Golf...Jetta..chiar si Passat..toyota avensis..etc.
poate nu ai toate dotarile dupa aia...dar sincer..eu nu o vad ca pe o masina asa cum o descrii tu...chiar nu imi inspira nimic masina aia!
eu zic sa nu te grabesti!

bogdan_o
Auto:

Post by bogdan_o »

Decizia de a lua o masina nu este una exclusiv rationala, iar sufletul cred are o pondere insemnata in alegere.

Daca tie ti-a placut masina, sa dea Dumnezeu sa te bucuri sute de mii de kilometri de ea si sa n-ai parte de nici un incident neplacut.

Eu personal n-as fi luat-o, si pentru banii aia gasesti masini mult, mult mai bune (evident, cu dotari mai putine). Insignia, Laguna, Avensis Classic, Jetta, Mondeo etc toate mi se pare superioare Magentis-ului.

Siguranta: Magentis a obtinut doar 4 stele (http://www.euroncap.com/tests/kia_magen ... 6/274.aspx).
Confort: nu am mers cu nici una pana acum dar toti o critica pentru suspensiile excesiv de moi si pentru manevrabilitatea sub media clasei
Fiabilitate: pre C'eed. Citeste pe forum-urile din afara sa vezi cat de "laudate" sunt masinile astea.
Intretinere: ar fi fost bine sa beneficiezi de ganarntia completa. 20 de luni sunt OK dar ce faci dupa...
Revanzare: Magentis are o rata de depreciere foarte mare vis-a-vis de concurenta. Nu e o masina prea des intalnita pentru ca nu e prea bine vazuta de clienti si exista riscul sa fii nevoit sa cauti mult si sa lasi destul din pret ca sa-i gasesti un cumparator.

bogdan-alin
F.B.I
Auto:

Post by bogdan-alin »

gandestete doar ce masini ai putea sa iti cumperi cu 18.700 de euro!!!

quelloo
Auto: Kia Proceed 2.0 DSL

Post by quelloo »

mai bine te reorientezi sincer. masina totusi are aprox 2000 de km . Cine stie cine a mers cu ea si cum a mers. Si garantia aia de 20 de luni sincer e mult prea mica. Gandeste-te ca dupa 20 de luni poti avea probleme ca la ceed cu casetofonu si mai stiu io ce pe care va trbui sa le platesti din buzunar.Mai bine ceva chel cunoscut decat ceva SH care nu prea le intalnesti pe drumurile noastre
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink

bogdan-alin
F.B.I
Auto:

Post by bogdan-alin »

chiar nu vrei sa te razgandesti???
ai ford mondeo...vw jetta...nu ai cum sa zici ca nu te atrage TOYOTA AVENSIS ..dar KIA MAGENTIS E SUPER TARE...WTF??? am un prieten care vinde audi a4 1.9 tdi quatro cu 14 mii, 45.000 km , 2005 ...si tu vrei sa dai 19.mii pe kia magentis????
bun nu iti place Avensis...mai sunt Seat Leon..mazda 6 ... peugeot 407...volvo s40...ETC

gguramulta
Wanted
Auto:

Post by gguramulta »

hop si eu ....
@danny86 auzi aici cat de cool este masina
Cool
La fel de cool ca un neg genital.
2/20

:shock:
citatul este luat de pe topgear.ro... http://www.topgear.ro/masini/verdict/kia-magentis
la banii aia cum au spus si alti colegi poate te-ai putea orienta la o masina NOUA si poate cu mai multa calitate...dar eu zic ca sfat...doar de 2 saptamani mi-am luat un cee`d BEST , mai bine iti urmezi ce ai scris in semnatura..chiar daca dai bani mai putini si dotari mai putine...gandestete ca masina e un lux daca o cumperi pe vremea asta de criza..asa ca raman la parerea ca ar trebui sa-ti iei cee`d city 1.6 casa white ori black pearl...7 ani garantie..sau 150k km pe cand la margentis nu mai ai asa ceva... nu te arunca cu banii..revizia pe diesel e intotdeauna mai scumpa chiar daca motorina e mai ieftina...

ultimul cuvant tu il ai si alegerea iti apartine..dar eu iti spun ia-ti Kia cee`d!
Kia Cee'd 1,4 LX BEST black pearl B-04-YAW
viewtopic.php?f=5&t=4150 ---> jurnal de bord
http://picasaweb.google.com/georgeguramulta
ODO 17000KM/h
Image

Post Reply

Return to “Magentis”