Deschid acest subiect pentru ca urmeaza sa fac prima revizie la un Xceed, si, pentru ca recent am auzit patania unui nene intr o reprezentanta (nu KIA), am ramas pe ganduri oleaca.
Povestea pe scurt: posesor auto cumparat de la o firma (flota) merge la revizie, lasa cheile si, pentru ca avea si a 2 a cheie la el, s a gandit sa astepte in masina pana vin sa o ia din curte; nu stiu de ce nu a mers la receptie. A asteptat o perioada apoi s a dus sa isi ia o cafea din apropiere. Intre timp este sunat si anuntat ca masina este gata, si, intr adevar, cand a revenit, masina era spalata si in alt loc. S a gandit omu meu ca nu aveau aia ce sa faca in 30 min cat a lipsit si le a atras atentia, ca, de fapt, nu s a facut nimic la masina in afara de a o spala pentru ca el a stat in ea si a lipsit doar putin cat a mers la magazin. Dupa ceva ezitări au dat o cotita...ca s a facut o incurcatura...ca o rezolva repede... bla bla bla. In urma refuzului telenovela se incheie cu o despagubire de aproximativ 20.000 €.
Aventura asta, plus faptul ca niste baieti,de pe la aceleasi reprezentante (general vorbind), au mereu niscai ulei tras pe dreapta in garajele lor, pe mine ma cam baga la idei, si, ma intreb, cum naiba sa verifici tu daca ala a facut ce trebuie. Am vazut ca au niste monitoare minuscule acolo da ce naiba sa vezi in ele; si nici nu ai cum sa verifici daca ti a schimbat uleiul, total sau partial.
Intrebarea este : se merge pe incredere 100% ? Ca eu nu am incredere nici in mine (daca stiti de unde vine vorba