Salutare, vin și eu cu o întrebare. Am fost astăzi la MIT MOTORS deoarece mașina are un tremurat ușor la plecarea de pe loc și citind pe forum aici m-am gândit sa le fac o întrebare legata de ambreiaj. Reviziile au fost făcut la timp (ultima fiind făcută aproape de limita, cu vreo 70-80 de km sub). Doamna a introdus mașina în sistem și mi-a comunicat ca voi avea de plata 500 de lei testare electronica. După câteva discuții în care am menționat ca mașina este în garanție, a renunțat la cei 500 de lei și a făcut testarea. Inginerul a spus ca a resoftat ecu și softul de la cutie și ca "unele probleme s-au remediat, dar ca altele au ramas"

Mașina este o kia proceed gt 2020 automata
De asemenea o doamna mai plina de ea de la service mi-a spus ca dacă nu aduc copiile facturilor de la reviziile anterioare, nu voi putea beneficia de garanție. Mașina a fost cumpărată de la reprezentanta Kia și are cartea de service cu toate stampilele și semnăturile necesare.
Sunt obligat sa le prezint facturile vechi pentru a beneficia de garanție? Din ce am citit cam peste tot este necesara doar cartea de garanție cu reviziile efectuate la timp, nu și facturile.