Sa prezint si eu noua masina, (a nevestei defapt

Totul a inceput in urma cu o luna, cand dupa lungi cautari, am decis sa luam o Kia Ceed. Am configurat un GT-Line pe net dupa care am mers urmatoarea zi la reprezentanta Kia in Timisoara. Dealerul a spus ca au o masina pe stoc cu dotarile ce le-am pus noi + inca cateva care ar trebui sa ajunga la jumatatea lunii noiembrie. Pentru a scurta perioada de asteptare (februarie, daca mergeam pe masina configurata de noi) am decis sa o luam pe cea de pe stoc. La cateva zile, cand am revenit pentru a plati avansul, dealer-ul ne-a spus ca au intervenit ceva probleme la Kia si ca masina va ajunge pe finalul lunii noiembrie, jumatatea lui decembrie cel tarziu. De aici si o prima impresie proasta. Am un feeling ca termentul intarziat il stia dealerul din prima si ne-a spus initial "jumatatea lui noiembrie" ca sa ne convinga sa o luam. Na anywayz, speram sa nu mai apara alta intarziere.
Deci, masina are linia de echipare GT-Line, cutie automata, culoare: Dark Penta Metal.
Optiuni extra:
- Tapiterie scaune - piele intoarsa (practic, scaunele de pe Ceed GT)
- Suport lombar scaun sofer cu reglaje electrice
- Suport lombar scaun pasager cu reglaje electrice
- Faruri Led
- Geamuri spate si luneta fumurii
- Semnal schimbare directie de mers incorporat in oglinda laterala
- Oglinzi exterioare electrice si incalzite
- Oglinzi exterioare pliabile electric
- Scaune fata incalzite
- Volan incalzit
- PTC
- ECM
- Padele volan
- Diuze spalare parbriz incalzite
- Senzor ploaie
- Schimbator de viteze imbracat in piele
Ce sunt curios, cu ce navigatie va veni masina. Cea noua de 8 inch, sau cea veche. Dealerul nu a stiut sa ne spuna. Si ce nu inteleg iar cum au putut pune in configuratia asta padelele fara EPB (electronic parking brake). In configuratorul lor, nu te lasa una fara alta.
Asa ca... asteptam....