Vara aceasta mi-a venit si mie masina, o Kia XCeed MY22 1.5 T-GDI pe culoarea Galben Muştar
Este prima mea masina noua si efectiv a mea, deci pot fi considerat un "incepator" (desi am carnet de peste 10 ani de zile)

Bineinteles ca imi place foarte mult, mai ales design-ul exterior / interior, ecranul mare de navigatie, confortul la volan etc
Sunt si mici chestii de care nu sunt incantat 100%, si anume (si aici vreau sa va intreb si pe voi daca intampinati aceleasi mici probleme):
- sistemul de navigatie, mai ales vocal, este ff slab. Imi spune din 50m in 50m ca urmeaza inca o strada, si sa o tin inainte, asta in timp ce eu merg pe DN 1

- parbrizul incalzit are firele electrice destul de vizibile insa in cele din urma m-am obisnuit si nu le mai bag in seama in timpul condusului
- nu am deloc senzori in fata. Am senzori pt punctul mort, camera video spate cu senzori etc dar deloc pe partea din fata cand parchez (si evident fara camera video). Oare pot monta niste senzori sau chiar si o camera video pe partea din fata ? Cat m-ar costa? Pierd garantia daca nu o fac la un service Kia ?
- trebuie anual sa merg la un service Kia pt control, altfel pierd garantia. Pai cred ca o sa ma coste mai mult acele vizite decat cat as avea nevoie de garantie

- nu prea m-am lamurit cu unele lucruri, este un @ ce il vad pe ecran in fata langa kilometraj care nu am prea inteles ce face. Autohold-ul am inteles ca trebuie activat mereu altfel nu e activ. Sincer nici de unde se regleaza scaunele pe inaltime n-am apucat sa descopăr:))
Atasez si cateva poze