Am ajuns la test drive unde am fost super incantat de motorul 1.5 hybrid, care trage destul de bine, totuși venind de pe manuala, am fost puțin dezamăgit ca după ce bagam piciorul în ea la 50km/h masina "a ezitat" o secunda pana sa schimbe viteza și sa accelereze.
Totuși, citind thread ul acesta, am început sa ma îndrăgostesc de masina aceasta și am decis sa plătesc avansul la Kia XCeed City+ MY22, automata motor 1.5 hybrid, după discuția cu un agent de vânzări și niște reduceri foarte consistente.
Pe scurt am ajuns pe la 21.700€ pe aceasta echipare cu toate reducerile, ei având o comanda tip flota cu niște dotări extra destul de ok, însemnând volan și scaune încălzite, climatronic, camera și senzori spate, auto-hold și frână electrica de parcare, Orange Fusion și cele standard de city+ (display de 8" și puține alte chestii).
Dacă nu era o oferta atat de buna, mi as fi dorit enorm acel SSC pentru ca masina sa fie autonoma, mergând mult în afara, dar presupun ca ma voi descurca sa apăs și singur pe frână, când este cazul.

Dau reply ul asta, nu sa ma umflu în pene, ci sa iti mulțumesc pentru clarificarile pe care ni le-ai adus legat de detalii gen cutia de viteze, care asta e, probabil va fi o problema peste 5 - 8 ani, dar mi-ai dat "ok-ul" sa zic asa spre achiziție.
Cum ți se pare oferta asta? Mi-am luat teapa luând un XCeed mai puțin dotat, pierd ceva wow?
Probabil voi suferi de fiecare data când voi urca în masina ca va trebui sa scot cheia din buzunar, ca oglinzile nu se vor deschide singure, chestii care nu sunt esențiale, dar care dau o nota de lux unei mașini care are prețul foarte mic pentru ceea ce oferă.
Esti foarte tare ca ai ajutat comunitatea, iti mulțumim cu toții pentru lămuriri.
La mulți km fără incidente și sa ti trăiască kinderul!
Voi reveni cu detalii după ce o sa pun mana pe masina, in contract scrie ca au 65 de zile sa o aducă. Ma gândesc totuși ca nu găsești absolut nicaieri altundeva 160 cai mild hybrid cu niște dotări medii la 22.000€ un crossover.