Bare transversale Ceed SW 2024

George80
Auto: Ceed SW

Bare transversale Ceed SW 2024

Post by George80 »

Salutare,

Va rog, ceva recomandari pentru un set de bare transversale pentru un Ceed SW produs anul acesta?
Avand in vedere ca nu le voi utiliza pe masina decat in concediu, iau in calcul inclusiv SH, daca sunt in conditii bune.

Multumesc!

panzer
Moderator
Auto:

Re: Bare transversale Ceed SW 2024

Post by panzer »

N-ai sa gasesti second pentru o masina atat de noua.

Depinde la ce le folosesti? Doar in concediu, dar pentru ce? Schiuri, bicle, cutie extra?

Eu, in trecut am luat OE, dar cred ca de la firme consacrate e mai bine.

George80

Post by George80 »

Masina este noua dar din ce vad `modelul` prinderilor acceptat pe Thule este incepand cu 2019 pt acest tip de masina, prin urmare ar avea un interval decent pt SH de calitate.
Vara asta mi le doresc pt a transporta un paddleboard in concediu (strict la destinatie, nu si pe drum), apoi in viitor, probabil biciclete.

Bogo2020
Auto: XCeed 1.4 TGDI DCT, 2020

Post by Bogo2020 »

Initial am cumparat un set de bare noi Metabo (nu mai stiu numele modelului, insa aveau un profil mai patratos), care m-au servit bine pentru cat au costat, insa... zgomotul pe care il produceau ma scotea din minti. Eu zic ca potrivisem si taiasem bine toate profilele de cauciuc cu care trebuie sa astupi canalale din profilul de aluminiu, insa erau niste intervale de viteza in care produceau un sunet pe frecventa joasa de care nu am reusit sa scap. Mai peticeam cu un duct-tape pe ici, pe colo ca sa nu mai fluiere, dar pana la urma am decis sa le schimb.

Am incercat pe SH sa gasesc ceva mai bun, dar fie nu s-a potrivit lungimea barelor (erau exagerat de lungi si ieseau prea mult in lateralele plafonului), fie nu se potrivea profilul talpilor pe sinele de la XCeed-ul meu. Asa ca am spart pusculita si am luat un set de Thule Evo Flush Wingbar noi. Le montez/demontez super usor, nu fac zgomot, se tin foarte bine desi le-am muncit destul de tare (am carat si diverse materiale pentru casa, nu numai schiurile de doua ori pe an).

George80

Post by George80 »

@bogo2020 Probabil la aceeasi solutie voi ajunge si eu, dar fara o etapa intermediara. :)
Speram sa exista o alternativa mai buna financiar dar fara sa pierzi din calitate prea mult, pe care sa o recomande utilizatori, sau, de ce nu, un SH de calitate - m-am uitat pe anunturi dar nu am gasit ce cautam, am zis ca poate pe grupul dedicat sunt mai mari sansele. Vedem, inca sunt in fereastra in care pot astepta. Multumesc mult!

quelloo
Auto: Kia Proceed 2.0 DSL

Post by quelloo »

thule wingbar edge. daca ai noroc sa gasesti SH ceva mai ieftine n-au ce sa aibe ca-s doar niste bucati de aluminiu in fier si ceva capace de plastic la capete. mergi fara griji si fara penalizare la consum si zgomot fata de altele pana la viteze mai mari.
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink

Post Reply

Return to “Generalităţi”