1 an mai tarziu de la deschiderea acestui topic si dupa ceva schimbari de prioritati, a venit momentul de a ma gandi la ce sa fie si ce sa nu fie pe lista de optionale. am mai avut si ceva discutii cu @andrei1271984

(multumesc de sfaturi si ajutor).
So.. let's start.
1. Blind-spot Collision Warning - 387e. Pana acum nu am avut probleme de a nu vedea masinile din spate, dar conteaza destul de mult cat de mare este unghiul mort al masinii. Voi ce parere aveti (in special cei care au acest sistem), ar merita banii respectivi?
2. TPMS (HIGH LINE) - 89e. Pe masina actuala am LOW LINE (senzorul de abs) si n-am simtit nevoia de mai mult. Ingrijorarea mea aici ar fi la schimbul anvelopelor folosind aceleasi jante. Credeti ca ar merita in aceste conditii?
3. Portbagaj electric - 464e. O cam aveam exclusa aceasta optiune, dar multumita lui andrei (or not

) a intrat in discutie. Dpmdv mi se pare cam mult pentru o dotare pe care as folosi o probabil o data pe saptamana. Cei care detin, ce parere aveti, ati mai da inca o data banii respectivi?
4. Incarcator wireless - 93e. Singurul meu concern ar fi ca folosind waze-ul nonstop, telefonul ar fi cam tot timpul cu mufa-n el, deci nu stiu daca l-as folosi vreodata.
5. JBL + Tweetere - 387e+89e. Am avut ocazia de TestDrive doar cu JBL si mi se pare ca se aude mult mai bine fata de masina actuala. Nefiind un audiofil, as fi curios ce parere aveti, mai ales cei care au ascultat ambele sisteme.
Initial ma gandeam si la scaune ventilate, dar am zis sa las loc de upgrade si pentru urmasul xceed-ului