Lista asteptare masina

Adrian09
Auto: ceed

Re: Lista asteptare masina

Post by Adrian09 »

cu navigatia ai dreptate, cu potrivirea displayului ...

Minu
Auto: Kia Ceed GT MY23

Post by Minu »

Adrian09 wrote: 30 May 2020, 13:12 cam astea au fost optiunile. nu gaseai nimic scris despre navigatie in mod special iar tabletele de 8" aveau navigatie. Comanda a fost data in decembrie. Baiul nu vine din navigatie ca aplicatie, pt ca si pe masina pe care o am nu o folosesc chiar daca o are, folosesc telefonul, dar multe optiuni nu au fost clare. Subiectul poate fi considerat incheiat.
Exact, nu scrie nicaieri "navigatie" ci doar "radio+RDS", adica ai primit fix ce ai comandat.
L.E.:Nu vreau sa ma intelegeti gresit, nu iau apararea dealerilor care sunt paraleli cand ii intrebi detalii, dar in cazul asta cred ca descrierea acestei optiuni este destul de clara, pana si eu am inteles la ce se refera si nu sunt posesor de ceed 3, nici macar nu am condus modelul nou..., doar ca uneori trebuie sa acordam o mai multa atentie detaliilor si sa ne informam corect mai ales cand scoatem ~20.000 euro din buzunar.
***Ceed GT MY23 Blue Flame
***Yamaha Tracer 9GT MY23

SIA
Auto: KIA CEED SW GT-Line, 1.4 TGDI

Post by SIA »

Navigatia pe tableta de 8 era optionala si la Gt-Line cand am dat comanda. Acum se poate configura doar pe tableta de 10. Avand Android auto si AppleCar Play eu zic ca n-are sens. Am preferat sa dau banii pe faruri led, decat sa pun navigatia de 10. Azi am butonat mai mult tableta de 8 si pot spune ca se misca ok, n-are lag. Rezolutia si culorile nu sunt stralucite, dar nu pare un sistem depasit. E ceva in genul AllView (culori destul de fade). Avand Clusterul de 12.3 langa, care are o rezolutie f.buna, se vede clar diferenta. O sa ma mai joc la setarile ei sa vad daca mai pot schimba ceva, dar repet, mie imi place.

JohnB
Auto: Kia Ceed My20 1.4 T-GDI

Post by JohnB »

SIA wrote: 30 May 2020, 15:57 Navigatia pe tableta de 8 era optionala si la Gt-Line cand am dat comanda. Acum se poate configura doar pe tableta de 10. Avand Android auto si AppleCar Play eu zic ca n-are sens. Am preferat sa dau banii pe faruri led, decat sa pun navigatia de 10. Azi am butonat mai mult tableta de 8 si pot spune ca se misca ok, n-are lag. Rezolutia si culorile nu sunt stralucite, dar nu pare un sistem depasit. E ceva in genul AllView (culori destul de fade). Avand Clusterul de 12.3 langa, care are o rezolutie f.buna, se vede clar diferenta. O sa ma mai joc la setarile ei sa vad daca mai pot schimba ceva, dar repet, mie imi place.
Mulțumim pentru detalii. Daca se mișcă ok e ce trebuie. Dar repet, nu cred că era mare efort pentru ei că la cea de 8 inch sa mărească marginea de plastic sa se potrivească ecranul la fix ea, fara displayul ăla fals/negru, care pare a fi a doua ramă. Cred că se înțelege la ce mă refer.

JohnB

Post by JohnB »

A primit cineva mașină, cu contract facut în luna Martie? 😁

CristiXander
Auto: Proceed GT Line 2020

Post by CristiXander »

In final am ridicat masinutza!
O prima impresie : E super frumoasa(intoarce capete)!
Urmeaza sa fac un jurnal de bord.

JohnB

Post by JohnB »

CristiXander wrote: 18 Jun 2020, 00:15 In final am ridicat masinutza!
Când ai încheiat contractul?

panavision
Auto: E-Golf / Proceed GT Line

Post by panavision »

Am ridicat si eu acum cateva zile Proceed-ul mult asteptat. Contractul a fost semnat in ianuarie.

JohnB

Post by JohnB »

panavision wrote: 18 Jun 2020, 08:16 Am ridicat si eu acum cateva zile Proceed-ul mult asteptat. Contractul a fost semnat in ianuarie.
A venit cam greu. Am vazut pe aici ca au ajuns si masini comandate in februarie/martie.

gigi.ionescu
Auto:

Post by gigi.ionescu »

Kia Ceed, 1.4 T-GDI, Star 7DCT. Comandata 17 martie 2020, livrata 16.06.2020. Culoare Cassa White si mai multe optionale. Din putinii km pe care i-am facut pana astazi, sunt foarte multumit de ea. Sunt, inca, in prioada de acomodare cu transmisia 7DCT. Folosesc, in continuare, fostul Ceed din 2010 cutie manuala. La inceputul lunii iunie am primit seria de caroserie si informatia de la dealer ca masina a fost fabricata si urmeaza sa soseasca in tara. Am rams surprins de cat de bine se misca sistemul nou audio de 8 inch. Android Auto si restul de functii, cu exceptia redarii fisierelor audio de pe stick USB, probabil ca exista o incompatibilitate pe care trebuie sa o descopar. In rest totul mai mult decat OK.
[b]Kia Ceed 1.4 GLS, Silver Machine, City+ ( B 100 KIA)
http://picasaweb.google.ro/gigi.ionescu/KIaCeed#
KIA CEED 2020, 1,4 TGDI 7 DCT

silvadark
Auto: Kia Ceed 3 SW 1.4 T-GDi 7DCT

Post by silvadark »

Ce sistem de fisiere ai pe stick? Daca nu ma-nsel stick-urile trebuie sa fie formatate pe sistem FAT32 si nu NTFS.

LE: Am gasit asta in manual:
USB_1.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by silvadark on 18 Jun 2020, 18:25, edited 1 time in total.

SIA
Auto: KIA CEED SW GT-Line, 1.4 TGDI

Post by SIA »

silvadark wrote: 18 Jun 2020, 18:19 Ce sistem de fisiere ai pe stick? Daca nu ma-nsel stick-urile trebuie sa fie formatate pe sistem FAT32 si nu NTFS.
Corect. Eu n-am testat inca, dar la o alta masina doar FAT32 mergea. S-ar putea sa fie aceeasi problema.

CristiXander
Auto: Proceed GT Line 2020

Post by CristiXander »

JohnB wrote: 18 Jun 2020, 06:38
CristiXander wrote: 18 Jun 2020, 00:15 In final am ridicat masinutza!
Când ai încheiat contractul?

Contractul a fost semnat la sfarsitul lunii Ianuarie.
A durat ceva dar a meritat. :)

gigi.ionescu
Auto:

Post by gigi.ionescu »

silvadark wrote: 18 Jun 2020, 18:19 Ce sistem de fisiere ai pe stick? Daca nu ma-nsel stick-urile trebuie sa fie formatate pe sistem FAT32 si nu NTFS.

LE: Am gasit asta in manual:
USB_1.png
MULTUMESC, mult, tuturor pentru sfaturi. Stick-ul este unul folosit pe vechiul sistem audio de la Kia Ceed 2010, pe care l-am folosit pe vechea masina. Verificand fisierele audio, am constatat ca erau in format *.aac. Am copiat niste fisiere mp3 si merg fara probleme. Multumesc inca odata
[b]Kia Ceed 1.4 GLS, Silver Machine, City+ ( B 100 KIA)
http://picasaweb.google.ro/gigi.ionescu/KIaCeed#
KIA CEED 2020, 1,4 TGDI 7 DCT

JohnB

Post by JohnB »

gigi.ionescu wrote: 18 Jun 2020, 15:10 Kia Ceed, 1.4 T-GDI, Star 7DCT. Comandata 17 martie 2020, livrata 16.06.2020. Culoare Cassa White si mai multe optionale. Din putinii km pe care i-am facut pana astazi, sunt foarte multumit de ea. Sunt, inca, in prioada de acomodare cu transmisia 7DCT. Folosesc, in continuare, fostul Ceed din 2010 cutie manuala. La inceputul lunii iunie am primit seria de caroserie si informatia de la dealer ca masina a fost fabricata si urmeaza sa soseasca in tara. Am rams surprins de cat de bine se misca sistemul nou audio de 8 inch. Android Auto si restul de functii, cu exceptia redarii fisierelor audio de pe stick USB, probabil ca exista o incompatibilitate pe care trebuie sa o descopar. In rest totul mai mult decat OK.
Foarte rapid la tine. Eu am dat comanda pe 20 martie dar nicio veste până acum. Sper sa-mi ajungă luna viitoare.

Post Reply

Return to “Generalităţi”