Lista asteptare masina
-
- Auto: kia ceed
Re: Lista asteptare masina
Nu,dar cunosc pe cineva care ieri a fost anuntat,fara sa primeasca in prealabil serie sasiu,ca masina este in vama,urmand a fi adusacla dealer in vreo 4 zile.Masina in cauza cu motor 1.4 aspirat,comanda facuta pe 3 decembrie. Vorbind ieri la dealer mi-a spus ca sunt ceva intarzieri pentru masinile cu motoare 1.4 t-gdi.Astept!Comanda 22 noiembrie.
Trimis de pe al meu SM-A520F folosind Tapatalk
Comanda data pe 30 octombrie inca asteptam. Tot 1.4 t-gdi. Ni s-a spus de la mit motors ca a fost o problema in decembrie la fabrica la ceed-uri. A mai primit cineva acest raspuns?
-
Poate problema a fost ca de fapt si-a lumea concediu de sarbatori. E de asteptat sa fie productivitatea scazuta.
Si eu astept un 1.4 t-gdi 7 dct, comanda in noiembrie.
Din cei care si-au primit masina sau au fost anuntati ca a fost fabricata, are cineva motorizarea asta?
Din cei care si-au primit masina sau au fost anuntati ca a fost fabricata, are cineva motorizarea asta?
- cioraneanuflorin
- Auto: Ceed3- 1.4 TGDI 7DCT
Salut,alexandra.dima wrote:Poate problema a fost ca de fapt si-a lumea concediu de sarbatori. E de asteptat sa fie productivitatea scazuta.
Comanda data pe 21.09 (best 1.4 TGDI 6mt) masina ridicata pe 23.01 (star 1.4 TGDI 7dct).
Datorita intarzierilor am luat o pe aceasta din stoc (singura care era apropiata ca dotari) si am dat diferenta. Masina mea era estimata pentru productie 25.01 si mai dura ceva si drumul
Sent from my iPhone using Tapatalk
Asa, deci pe luna martie, cu ghiocei 

cee'd 2008 piston grey
CEED 2019 1.4 t-gdi Star Dark Pentametal
CEED 2019 1.4 t-gdi Star Dark Pentametal
Am comandat pe 10.10.2018. Deci s-a dus programul rabla. Nu au avut nimic multumitor pe stoc. Adica la o diferenta de pret acceptabila si ceva dotari din cele dorite. 1.4 tgdi.
-
-
4 luni si inca nu a venit?dealer-ul ce zice despre RABLA,compenseaza prin discount?ce termen au dat,acum,pentru livrare.motiv invocat pentru intarziere?
Si eu am dat comanda pentru un ceed gt line pe 30 octombrie anul trecut si nici acum nu stiu nimic despre starea comenzii. Teoretic, bazat pe ce e in contract, trebuia sa ajunga pe 31 ianuarie.
Am luat cu REMAT, si din ce am calculat eu, la sfarsitul lui februarie imi expira. Ce as putea face in cazul in care masina nu ajunge la timp? Pot sa imi recuperez banii de REMAT?
Am luat cu REMAT, si din ce am calculat eu, la sfarsitul lui februarie imi expira. Ce as putea face in cazul in care masina nu ajunge la timp? Pot sa imi recuperez banii de REMAT?
Nu mi s-a spus vreun motiv pentru intarziere, singura chestie sigura e ca vina e a producatorului (fabricii). Mi s-a promis, insa, ca voi primi masina cu reducerea remat inclusa chiar daca tichetul a expirat.
Ti-au confirmat faptul ca vei primi masina cu reducerea inclusa, in scris? Ca de promisiuni verbale ne tot lovim si care nu ne ajuta.
Ai scris in contract, nu e nevoie de inca o confirmare scrisa.
-
@marius, ti-au zis cand urmeaza sa fie fabricata?
-
Cei de la dealer spun ca ar fi ceva probleme sau prea multe comenzi pentru motoarele 1.4 t-gdi si de aceea sunt intarzieri la livrare.Comanda data pe 22 noiembrie si pana azi cei de la reprezentanta zic ca nu a fost fabricata,ar fi trebuit sa primeasca seria sasiu,spun ei.Termen livrare scris in contract 60 zile incepand cu 1 ianuarie,dar este si 20 zile din momentul platii integrale,cazul meu....daca va intarzia voi incerca sa cer un discount suplimenatar,covorase,gratuitate pachet legislatie sau pentru numerele rosii.Astept si vom vedea ce iese.Cert este ca inca sunt in termenii contractului stabilit.Deocamdata nu am ce obiecta,dar asteparea este grea.
Daca intarzie nu imi cumpar anvelope iarna.

Programata pentru 25 februarie. O sa fie cadou de martisor, desi trebuia sa o aduca Mos Craciun