Lista asteptare masina
Re: Lista asteptare masina
Awesome! Am incerca si eu acum sa-i sun, dqr nu mi-au raspuns 

Tocmai am primit si eu vestea ca a fost produsa masina.
@bogdan,@tibi
Când ați plătit avansul?
Când ați plătit avansul?
Kia Sportage 2020 1.6 T-GDi 7DCT 4x2 GT Line+
19 August
Acum am fost si eu anuntat ca s-a produs. SW GT line 1.4 tGdi cutie manuala + optionale
Contract semnat pe 26 Iulie. Avans 20%
Contract semnat pe 26 Iulie. Avans 20%
Seara buna tuturor,
astazi am primit si eu seria de sasiu a masinii. Saptamana viitoare sper sa ajunga si sa ridic masina !
astazi am primit si eu seria de sasiu a masinii. Saptamana viitoare sper sa ajunga si sa ridic masina !

Azi am primit și eu o veste super bună.
XCEED Style + opționale, comandă plasată pe 27 noiembrie, estimare de producție 27 ianuarie. Termen inițial de livrare pe 28 februarie. Se pare că eu am noroc și nu va avea deloc întârziere. 

Eu am platit masina integral. Sper ca pana miercurea viitoare sa ajunga
Masina a ajuns in Arad. Probabil ca si celorlalti care au fost anuntati pe 13 ca s-au produs masinile
Eu mai devreme am primit factura pt diferenta. Am incercat sa obtin si acel 0.1% pt intarziere, pe langa rabla. Pozitia Kia Romauto a fost ca nu pot sa acopere ambele pt ca ies pe minus asa ca pana la urma mi-au mai dat 180 Euro pe langa rabla, iar de la dealerul local am primit covorase si numere rosi gratuit + o sa-mi schimbe gratuit cauciucurile de vara cu cele de iarna.
Cat ai dat avans?
10k am dat
@Titi87 - bravo ! ai obtinut destul de bine si asa.
@Dr.Agosh - ciudat, eu nu am primit inca informare cum ca ar fi ajuns in Arad. Ba chiar am si vorbit astazi cu dealer-ul.Probabil ca o sa ma anunte maine.
@Dr.Agosh - ciudat, eu nu am primit inca informare cum ca ar fi ajuns in Arad. Ba chiar am si vorbit astazi cu dealer-ul.Probabil ca o sa ma anunte maine.
Eu am vorbit azi cu dealer-ul si a zis ca ieri a plecat din fabrica si azi sau cel tarziu maine ajunge in Curtici.
Comandă Kia Ceed SW 1.4 TGDI pe 27 septembrie 2019, am fost anunțat azi (16 ianuarie) de dealer că a intrat în fabricație și vine cam în două săptămâni.