Lista asteptare masina
Re: Lista asteptare masina
salutare si Craciun Fericit tuturor!
Hai ca de astazi m-am adaugat si eu la lista.
Odata cu revizia minunatei mele Kia Rio am dat si eu comanda de o Kia Ceed. Luna intrarii in fabricatie este februarie 2020 si prin urmare termenul de livrare este 60 de zile incepand cu 1 februarie 2020. Ma astept totusi ca livrarea sa aiba loc la sfarsit de aprilie 2020.
Mai jos configuratia si pretul:
MODEL CEED 1.4 T-GDi
VERSIUNE STAR
TRANSMISIE 7DCT
CAROSERIE 5DR
CULOARE EXTERIOR HW2 - DELUXE WHITE
CULOARE INTERIOR Black
OPTIONALE (COD)
HW2 - DELUXE WHITE 89.00 €
CBAA16 - Discuri de frana (fata) - 16" 70.00 €
EGBA27 - Geamuri spate si luneta cu fumurii 39.00 €
ELAA97 - Faruri LED (bi-functionale) + lumini suplimentare la virare 464.00 €
ELEC01 - Semnal schimbare directie de mers incorporat in oglinda laterala 31.00 €
ESBA12 - Oglinzi exterioare electrice si incalzite 8.00 €
ESCA02 - Oglinzi exterioare pliabile electric 93.00 €
EWAAMA - Jante si anvelope - aliaj - 16" 294.00 €
S1CB06 - Suport lombar scaun sofer 9ajustare mecanica in doua directii) 46.00 €
S1CC01 - Suport lombar scaun pasager cu reglaje electrice (2 directii) 46.00 €
SVAA31 - Scaune incalzite pentru sofer si pasager 108.00 €
TTCA01 - Volan incalzit 77.00 €
VCAA04 - Climatronic 309.00 €
VCDA01 - Dezaburire automata parbriz 15.00 €
VDBA05 - ECM 77.00 €
VDHAA2 - Senzori parcare spate 180.00 €
VDHC09 - Camera vedere pentru marsalier 46.00 €
VDXC01 - Senzor ploaie 46.00 €
VGFP01 - Incarcator telefon wireless 93.00 €
VGFT01 - Incarcator USB 24.00 €
VGXD04 - Sistem carlig remorcare 86.00 €
VMAAT5 - Navigatie 10.25" + RDS + DAB 798.00 €
VMBA01 - Difuzoare JBL 387.00 €
VMCF43 - Tweetere + Amplificator extern 89.00 €
VMFB02 - Bluetooth w/ voice recognition 46.00 €
BONUS :
SISTEM ALARMA / PRESURI CAUCIC / PACHET LEGISLATIV
PREŢ LISTA CU TVA 19825 euro
PREŢ OPTIONALE cu TVA 3561 euro
PREŢ TOTAL CU TVA 23386 euro
PROMOTIE + DISCOUNT 2.5 % 1500 euro + 547 euro
PRET FINAL CU TVA 21339 euro
Hai ca de astazi m-am adaugat si eu la lista.
Odata cu revizia minunatei mele Kia Rio am dat si eu comanda de o Kia Ceed. Luna intrarii in fabricatie este februarie 2020 si prin urmare termenul de livrare este 60 de zile incepand cu 1 februarie 2020. Ma astept totusi ca livrarea sa aiba loc la sfarsit de aprilie 2020.
Mai jos configuratia si pretul:
MODEL CEED 1.4 T-GDi
VERSIUNE STAR
TRANSMISIE 7DCT
CAROSERIE 5DR
CULOARE EXTERIOR HW2 - DELUXE WHITE
CULOARE INTERIOR Black
OPTIONALE (COD)
HW2 - DELUXE WHITE 89.00 €
CBAA16 - Discuri de frana (fata) - 16" 70.00 €
EGBA27 - Geamuri spate si luneta cu fumurii 39.00 €
ELAA97 - Faruri LED (bi-functionale) + lumini suplimentare la virare 464.00 €
ELEC01 - Semnal schimbare directie de mers incorporat in oglinda laterala 31.00 €
ESBA12 - Oglinzi exterioare electrice si incalzite 8.00 €
ESCA02 - Oglinzi exterioare pliabile electric 93.00 €
EWAAMA - Jante si anvelope - aliaj - 16" 294.00 €
S1CB06 - Suport lombar scaun sofer 9ajustare mecanica in doua directii) 46.00 €
S1CC01 - Suport lombar scaun pasager cu reglaje electrice (2 directii) 46.00 €
SVAA31 - Scaune incalzite pentru sofer si pasager 108.00 €
TTCA01 - Volan incalzit 77.00 €
VCAA04 - Climatronic 309.00 €
VCDA01 - Dezaburire automata parbriz 15.00 €
VDBA05 - ECM 77.00 €
VDHAA2 - Senzori parcare spate 180.00 €
VDHC09 - Camera vedere pentru marsalier 46.00 €
VDXC01 - Senzor ploaie 46.00 €
VGFP01 - Incarcator telefon wireless 93.00 €
VGFT01 - Incarcator USB 24.00 €
VGXD04 - Sistem carlig remorcare 86.00 €
VMAAT5 - Navigatie 10.25" + RDS + DAB 798.00 €
VMBA01 - Difuzoare JBL 387.00 €
VMCF43 - Tweetere + Amplificator extern 89.00 €
VMFB02 - Bluetooth w/ voice recognition 46.00 €
BONUS :
SISTEM ALARMA / PRESURI CAUCIC / PACHET LEGISLATIV
PREŢ LISTA CU TVA 19825 euro
PREŢ OPTIONALE cu TVA 3561 euro
PREŢ TOTAL CU TVA 23386 euro
PROMOTIE + DISCOUNT 2.5 % 1500 euro + 547 euro
PRET FINAL CU TVA 21339 euro
Ce putem sa-ti uram decat "asteptare usoara"
.Totusi, nu ieseai mai bine daca luai direct varianta de echipare GT-Line?Din cate vad ai comandat cam tot ce gaseai standard in nivelul de echipare GT-Line.

***Ceed GT MY23 Blue Flame
***Yamaha Tracer 9GT MY23
***Yamaha Tracer 9GT MY23
Minu, am facut calculele si nu ieseam mai bine cu GT Line. In afara de discurile de frana pe 16" si climatizarea automata niciunul din echipamentele suplimentare de GT line nu ma interesau sau mai trebuia sa platesc odata pentru ele. Cand spun ca mai trebuia sa platesc odata, ma refer la faptul ca senzorii de parcare, camarea marsarier sau incarcatorul USB mi i-au mai pus odata in pret pentru ca am ales Navigatia de 10.25" (care a avut si ea pretul ei)...ceea ce s-a aplicat si la Star...
Cat despre asteptare, sper ca actuala Kia Rio sa o faca usoara cu al ei consum de 4.5 l/ 100 km / motor diesel ...sigur o sa-i duc dorul cand va veni noua Kia
Cat despre asteptare, sper ca actuala Kia Rio sa o faca usoara cu al ei consum de 4.5 l/ 100 km / motor diesel ...sigur o sa-i duc dorul cand va veni noua Kia

Craciun fericit, guys! Ca si o curiozitate... este cineva care a primit un stick sau email cu user manual si tot felul de informatii despre masina dupa ce a plasat comanda? Daca da, ma ajuta si pe mine cineva cu un user manual in format PDF pt Ceed SW? Am incerca sa-l gasesc online, dar fara succes. Multumesc!
-
- Auto: Kia Ceed Sw
Multumesc, Daniel!
Mi se pare profund incorect față de clienți ca dealerii să modifice clauzele contractuale după bunul plac. În contractele de la începutul lui 2019, termenul de livrare era de 60 de zile CALENDARISTICE. Eu am semnat contractul la 27 septembrie 2019, iar termenul de livrare asumat de dealer a fost 60 - 90 de zile LUCRĂTOARE. Adică, aproape 5 luni. Plus cele 8 săptămâni de întârzieri din cauze de forță majoră, care se pot verifica foarte greu. Până acum doar o singură persoană a scris că a primit compensații de 0.1% pe zi lucrătoare.
Contractul nu este impus nimanui. Chiar daca sunt in aceeasi oala si sunt de acord cu tine, e vina noastra ca am acceptat aceste clauze. Ba mai mult, scrie undeva in contract ceva de genul: clauzele au fost negociate si agreate de parti inaintea semnarii. Deci hotul neprins, negustor cinstit. Sper doar ca toata atitudinea asta de 2 lei sa nu se propage mai departe si in decursul garantiei masinii.
Niels, nici la inceputul anului 2019 termenele nu erau de 60, erau de 60 de zile incepand cu luna de productie. De ex. Eu am plasat comanda la mijloc de August, iar luna de productie era Oct; termenul asumat de livrare fiind 60 de zile incepand cu 1 Oct, adica sf de Nov. Faptul ca masina o sa intre in productie la 13 Ianuarie (sper ca se va respecta termenul asta) e o alta poveste.
„Contractul nu este impus nimanui...”. Eu cred că greșești. Dacă vrei neapărat Kia, contractul este impus, nu se negociază nicio clauză. Ei spun că sunt standard. Dacă îți convine, închei contractul, dacă nu, nu. Dar în niciun caz nu negociezi clauzele. Sunt precum contractele de credit la bancă. Teoretic, poți negocia, practic, no way.
Cred ca nu se poate negocia contractul cu niciun dealer, Kia sau alta marca auto. Nu ma astept de la aia de vand masinile sa inteleaga o clauza contractuala si prin urmare sa o propuna mai departe. Ei nu sunt in stare sa iti explice despre caracteristicile /echipamentele mașinii da sa mai inteleaga si contracte. Prin urmare au contracte batute in cuie impuse de cei de mai sus...acum ca acele contracte nu se aplica in toate cazurile asta e altceva...
@Niels...cand spui contract impus se cam intelege ca te obliga sa semenzi...nu iti pune nimeni pixul in mana. Poti merge la alt dealer sa vezi ce termeni si condiții au. Mai mult, cred ca daca vezi clauze care chiar crezi ca sunt abuzive as zice ca poti scrie un mail direct la Kia.
@Niels...cand spui contract impus se cam intelege ca te obliga sa semenzi...nu iti pune nimeni pixul in mana. Poti merge la alt dealer sa vezi ce termeni si condiții au. Mai mult, cred ca daca vezi clauze care chiar crezi ca sunt abuzive as zice ca poti scrie un mail direct la Kia.
Nici la bancă nu îți impune nimeni să semnezi contractul, dar dacă vrei credit îl semnezi în condițiile impuse de ei. Sunt convins că așa e la toți dealerii, indiferent de marcă, pentru că trăim în România. Nu intenționez să scriu la Kia, dar mă minunez până unde s-a ajuns cu întârzierile și mi-aș dori mașina măcar de Paști
))

Mda...ma îngrozesc cand vad intarzierile care sunt la voi. Speram ca masina sa fie livrata in 4 luni, acum cand aud ce intarzieri sunt m-as bucura sa o am in 6 luni. Totusi cred ca dupa 6 luni o sa imi sara rabdarea in aer...
Fingers crossed pt cei care ati primit termen de intrare in productie data de 13. Sper sa nu vina ziua de Marti si sa ne trezim iarasi in ceata 

Tocmai am primit mail de la dealer ca masina mea a fost fabricata. Estimarea de productie era pentru ziua de azi (13 ianuarie).
Acum sa vedem in cat timp o pot ridica.
Acum sa vedem in cat timp o pot ridica.