Acestea ultimele par a fi din materialul de marketing. Polishate.
Partile bune:
- vad un difuzor central

- scaunele par din alta liga deja.
- la sofer a disparut suportul de consola centrala: e super ok caci eu la Ceed 2 deja l-am plesnit cu genunchiul.
Bordul cu display-ul elevat este Mazda 3 like. SI Audi are mai nou aceeasi solutie.
Cum vor sa puna Kia pe piata ca o masina pt tanara generatie ar tb sa vedem optiuni de genul: 11 difuzoare, display de 8 inch, Apple Car, Android Auto. Chestii care nu exista pe i30, si care sunt f apealing pt tinerii pana in 30 de ani.
Sper sa aduca dotarile de securitate de pe sportage. Mai ales AEB-ul. i30 le are deja.
Despre preturi, nu cred ca o sa sara calul prea tare. Un i30 1.4 mpi, echipare highway (care are tot ce trebuie de securitate) este deja 14230 euro. Masina este pe piata de mai mult de 1 an, deci ne putem astepta ca au rezolvat bolile tineretii.
Vazand insa la ce preturi poti sa iei un Stonic, KIA a cam sarit calul la preturi.
Daca o prezinta la Geneva, prin Septembrie o sa fie pe piata. Apoi tb sa mai lasi 6 luni sa rezolve primele probleme. Nu cred deci ca Ceed 3 ar tb comandat anul acesta. Din pacate pt ca trebuie sa schimb si eu o masina anul acesta.