Trimis de pe al meu SM-A520F folosind Tapatalk
Salutare domnule,Alleexx13 wrote:Salutare, domnilor!
Astept si eu cu nerabdare o Kia Star 7DCT cu niste optionale, comandata luna trecuta si m-am panicat putin cand am citit ca pentru unii colegi a durat livrarea mai mult de 3 luni.
Am observat ca intarzierile au fost cauzate de productia motoarelor.
Acum vine si intrebarea - aveti idee daca mai este aceasta problema? De la dealer au spus ca nu, dar problema e ca as avea un concediu planificat la final de august si sper sa-l fac cu noua masina:)
Zi faina sa aveti!
richard2016 wrote: ↑10 May 2019, 14:45 Nu va bazati pe ce spun cei de la dealer.Comanda data pe 21 noiembrie, ridicata pe 8 mai.Daca vrei sa si pleci cu ea din tara trebuie luat in seama ca vei avea nr tosii,s-ar putea ca cartea de identitate sa nu vina in 2-3 saptamani,inscrisul iarasi 1 saptamana.Asadar din momentul ridicarii posibil sa mai pierzi vreo 1 luna....
Trimis de pe al meu SM-A520F folosind Tapatalk
Ai dreptate - nu m-am gandit la partea de carte a masinii - nu ma gandeam ca dureaza asa mult.
La partea de inmatriculare ma gandeam sa apelez la o firma specializata pentru ca nici nu prea stau bine cu timpul si ma gandesc poate ei au intrare pe ici pe colo.