Sfaturi cumparare Kia Ceed

Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Re: Sfaturi cumparare Kia Ceed

Post by Ogy »

Daca ai masina de iesit din oras, pentru oras nu ai nevoie de turbo !

panzer
Moderator
Auto:

Post by panzer »

Noul Ceed este NOU. De aici intarzieri la livrare, lipsa discount-uri.

+1 ogy! Mai ales daca te uiti cat costa turbo ala in plus.

Depinde si de cealalta masina a omului. Am folosit catva zile masina unei rude cat a stat o masina de-a mea la tinichigerie. A4, 177cp tiptronic. Am tinut-o numai in sport mode. Ca in bancul cu trabantul, cand ma urcam in a mea sa ma dau jos ca nu tragea deloc. Nu mai vorbesc ca imi cerea sa schimb eu viteza!

Eu sunt fan Kia pana la capat. Dar daca te strezi f tare de timpul de achizitie arunca o privire la i30. Aia au pe stock sigur ceva mai dotat. E reusit si interiorul de la i30.

Lotta77
Auto: Opel Insignia

Post by Lotta77 »

Nu am avut niciodata motorizare aspirata. Momentan am ramas cu un Opel Insignia Country Tourer, 4x4, 2l - 170 cp, e suficienta pt drumuri lungi. Sotia conducea un Golf 6 1.2 TSI si nu doreste o motorizare mai slaba.
De data asta am zis sa facem o schimbare si sa trecem la niste masini japoneze/coreene, ne-am cam saturat de Vag si GM/PSA.
Pe lista mai erau Civic X 1.0, dar ei ii place mai mult Ceedul model nou (nu si mie).
Am vazut i30-ul si Fastback-ul, insa, nu ne-a atras deloc interiorul si exteriorul.
Clar, daca gasesc o masina pe stoc care sz se incadreze la cerinte, Ceed va fi aleasa.

catt
Auto: KIA

Post by catt »

Parcarea automata ar fi chiar ultima optiune pe care eu as alege-o, dar asa-i, are si senzori fata.
@Lotta77 - opșpemiișasesute
cee'd 2008 piston grey
CEED 2019 1.4 t-gdi Star Dark Pentametal

Lotta77

Post by Lotta77 »

@Catt Multumesc!

Astazi, am gasit o masina care se incadreaza in proportie de 90% cerintelor mele, adica motorizarea 1.4 turbo si optionale precum geamuri spate fumurii, jante de aliaj, senzori parcare, ecran 7', scaune incalzite, volan incalzit, parbriz incalzit, gaemuri spate fumurii, climatronic, bluetooth. Singurul lucru care nu imi place este culoarea, Lunar Silver, unde preferam un albastru sau rosu. Dar, avand in vedere configuratia, nu ne "impiedicam" de un asemenea maruntis.
Ca fapt divers, am mai gasit un Civic, motorizarea 1.0, echipare Elegance, cutie automata, la pretul de 18.500 euro, dar, parca mai mult inclin spre Cedd.
De altfel, cred ca zilele urmatoare platesc avansul.

richard2016
Auto: kia ceed

Post by richard2016 »

Da 20000 de euroi....asteapta de 6 luni sa fie cumparata!Bafta!

Trimis de pe al meu SM-A520F folosind Tapatalk

bondalicir
Auto:

Post by bondalicir »

eu zic ca intre 1.4 turbo si 1.0 turbo e no brainer... unde ai gasit-o la img? culoare e foarte frumoasa sa stii... de fapt cam fiecare culoare de pe ceed e frumoasa in felul ei... mai putin track red daca ma intrebi pe mine... aia nu e nici metalizata...
kia ceed FL 1,6dsl Hp SW galben dakar , Style, 6MT, EcoDynamics ODO 258.000
kia proceed FL 1,6dsl Hp white, Style, Pachet sport ODO 142.000
Kia Sportage 1.6 TGDI 7DCT GT Line New Infrared 43.000
Probleme cu laptopul? incearca aici : http://www.depanarelaptop.ro

richard2016

Post by richard2016 »

https://www.olx.ro/oferta/kia-ceed-ceed ... bHMNr.html Cred ca aceasta este!

richard2016

Post by richard2016 »

Am urmarit-o ceva timp,dar am ales alta,care nu m-ai vine!

Lotta77

Post by Lotta77 »

Salve, colegi! Mi-as dori sa fie aceea masina gasita! Cea din postarea lui Richard are cutie automata, ce am gasit este cu manuala..
Pretul este in jur de 17.500 si mi-a fost oferita de Mit Motors, cu un discount suplimentar de 3.5%. Sunt multumit, nu stiu daca puteam negocia mai mult.
De la cei din Jilava astept oferte.

quelloo
Auto: Kia Proceed 2.0 DSL

Post by quelloo »

decat interior de i30 mai bine de duster (no joke) asa de proaste sunt plasticele
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink

Lotta77

Post by Lotta77 »

Stiu ca sunt "frati", sa spunem, Kia cu Hyundai, dar si eu am vazut diferente (la interior ma refer) intre I30 si Ceed. La Hyundai parca nu s-a pus prea mare pret pe calitate, se simte un iz de materiale mai ieftine. Si asta pe varianta expusa in showroom, banuiesc ca una de top. Mentionez ca modelul i30 l-am vazut inainte sa ma gandesc la alternativa Kia.
In schimb, la Ceed, am avut senzatia ca materialele sunt mai calitative, masina are un interior mai bine lucrat, prietenos, dar, parca este mai putin spatioasa decat I30.

Lotta77

Post by Lotta77 »

Salut, colegi!
Am reusit sa gasesc masina, in configuratia pe care o doream, mai putin culoarea. Astazi, am dat avansul, la inceput de aprilie cred ca voi avea masina.
Va fi fabricata in 26 martie, 1.4 T-gdi, echipare Best, optionale Jante 16', Geamuri spate fumurii, scaune incalzite, parbriz si volan incalzite, duze spalare parbriz incalzite, climatronic, senzori parcare, camera marsariei, senzor ploaie, display 7' + inca cateva optionale mai marunte. Culoare Lunar Silver, voiam albastru sau rosu, dar asta este.
Pret cu discount 17.540, la care mai se scade Rabla. Per total f multumit de alegere, sper sa nu imi insele asteptarile, mai ales ca este prima masina de provenienta asiatica.
Cand apare "bolidul", deschid jurnal de bord.

buzualex93
Auto: Bmw

Post by buzualex93 »

Salut! Sunt nou pe aici,doar ce mi-am facut contul in dorinta de a afla mai multe lucruri despre kia ca si masina in general...ma bate gandul sa achizitionez o KIA Proceed GT si as vrea sa stiu mai multe lucruri despre ea! Va multumesc

Lotta77

Post by Lotta77 »

Cam greu de aflat pareri despre noul Proceed Gt. Nu stiu daca sunt colegi care sa fi primit masinile comandate. Plus ca e prea noua, km parcursi putini, nu a fost timp sa isi formeze cineva o parere clara.
Incearca pe youtube, forumuri straine, cu siguranta gasesti ceva material "didactic".
Bafta

Post Reply

Return to “Generalităţi”