Lista asteptare masina

Minu
Auto: Kia Ceed GT MY23

Re: Lista asteptare masina

Post by Minu »

Ce motiv ti-au invocat?
***Ceed GT MY23 Blue Flame
***Yamaha Tracer 9GT MY23

deby
Auto: Ceed MY22 1.5 T-GDI 6MT

Post by deby »

Mi-a zis fix asta:
Acest fapt se datoreaza atat crizei de semiconductori, a rupturilor din lanturile de aprovizionare cat si a evenimentelor pe care le traim in ultima perioada.

psvkia
Auto: kia xceed

Post by psvkia »

Ce optionale ai avut comandate ?

Minu

Post by Minu »

deby wrote: 01 Jun 2022, 13:42 Mi-a zis fix asta:
Acest fapt se datoreaza atat crizei de semiconductori, a rupturilor din lanturile de aprovizionare cat si a evenimentelor pe care le traim in ultima perioada.
Si nu ti-a explicat si de ce preiau in continuare comenzi noi daca nu sunt in stare sa le livreze pe cele vechi?Nu vreau sa fiu rautacios cu tine, ca tu nu ai nicio vina, insa modul lor de a duce cu zaharelul clientii e din alt film...

vyalli
Auto: Kia Proceed GT-LINE 2022

Post by vyalli »

deby wrote: 31 May 2022, 17:01 In februarie pe la inceput.
Salut si eu am comandat masina pe 22.02 si a venit pe 12.05 iar dupa 3 saptamani de asteptat rabla astazi o ridic.

Probabil ai avut optionale pe ea care le faceau probleme( de ex mie mi-a spus ca au avut intarzieri mari la o masina xceed cu porbagaj electric )

Minu

Post by Minu »

Cam asta s-a intamplat azi cu comanda mea, dupa 8 luni de asteptare.Sa mai aveti incredere in Kia Romania.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

vyalli
Auto: Kia Proceed GT-LINE 2022

Post by vyalli »

Imi pare rau sa vad asta, nu inteleg de ce nu te-au anuntat sau dat in scris dupa 3 luni si te-au lasat 8 luni sa astepti cand puteai sa iei altceva

R0BERT0
Auto: auto

Post by R0BERT0 »

"Bună ziua!
Am comandat anul trecut în luna iunie un hyundai tucson mild-hybrid 7DTC premium și nu a ajuns nici până astăzi.
Săptămâna trecută (marți) am fost sunat de dealer și am fost anunțat că mi-a expirat tichetul rabla și ca vor ține o ședință joi în care urmează sa se decidă ce se va întâmpla cu clienții cărora le-a expirat tichetele.
Bineînțeles ca nu am mai fost sunat înapoi și am sunat tot eu astăzi și am întrebat ce s-a decis la ședința de joia trecută cu tichetele rabla.
Răspunsul pe care la l-am primit a fost următorul:
NU SE MAI FABRICA CUTII AUTOMATE PÂNĂ ANUL VIITOR DELOC...au spus ca acum componentele de aluminiu pentru cutiile automate și semiconductori se duc către fabricile de armament și nu se vor mai putea da comenzi de mașini hyundai echipate cu o cutie automata până la anul."
Am gasit asta pe un grup ..."sora si vecina". 🙂
Nu pot distribui link ul respectiv.

y2jliviu
Auto: By the will of god Ceed My23

Post by y2jliviu »

Ia uitati ce gasim pe strada ... masina lansata de nici o luna. Si inmatriculata, tot ce trebuie. :oops: =D>
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Minu

Post by Minu »

Asta e modelul vechi......

y2jliviu

Post by y2jliviu »

Whooops , asa e , m-a luat valu' ....scuze... #-o

Minu

Post by Minu »

Bate vantul pe aici, sa inteleg ca nu s-a mai livrat niciun Ceed, mai ales din cele anulate? #-o

Lauru
Auto: Ceed GT MY22

Post by Lauru »

Minu wrote: 24 Oct 2022, 14:45 Bate vantul pe aici, sa inteleg ca nu s-a mai livrat niciun Ceed, mai ales din cele anulate? #-o
S-a mai livrat aceasta https://www.facebook.com/groups/clubkia ... 024118370/ . Sper ca s-au livrat mai multe si ca oamenii se bucura de ele si nu au timp sa mai posteze :D

Keep waiting... :(

y2jliviu

Post by y2jliviu »

Am dat comanda in Februarie 2022 , s-a anulat , am dat iar in Mai (la pretul de rigoare); de atunci stau ,astept si imi cresc peri albi. :(
Minu wrote: 24 Oct 2022, 14:45 Bate vantul pe aici, sa inteleg ca nu s-a mai livrat niciun Ceed, mai ales din cele anulate? #-o

Minu

Post by Minu »

Lauru wrote: 24 Oct 2022, 14:49
S-a mai livrat aceasta https://www.facebook.com/groups/clubkia ... 024118370/ . Sper ca s-au livrat mai multe si ca oamenii se bucura de ele si nu au timp sa mai posteze :D

Keep waiting...
Am vazut cu ochii mei 2 x Proceed-uri GT luna asta cu nr. rosii semn ca au inceput sa vina, insa Ceed-uri....pauza
y2jliviu wrote: 24 Oct 2022, 15:02 Am dat comanda in Februarie 2022 , s-a anulat , am dat iar in Mai (la pretul de rigoare); de atunci stau ,astept si imi cresc peri albi. :(
Nasol, eu pe 6 noiembrie fac anul, n-am nicio informatie exacta despre masina pana acum, s-au dus si mama lui de tichet rabla. :roll:

Post Reply

Return to “Generalităţi”