Lista asteptare masina
Re: Lista asteptare masina
Ce motiv ti-au invocat?
***Ceed GT MY23 Blue Flame
***Yamaha Tracer 9GT MY23
Mi-a zis fix asta:
Acest fapt se datoreaza atat crizei de semiconductori, a rupturilor din lanturile de aprovizionare cat si a evenimentelor pe care le traim in ultima perioada.
Acest fapt se datoreaza atat crizei de semiconductori, a rupturilor din lanturile de aprovizionare cat si a evenimentelor pe care le traim in ultima perioada.
Ce optionale ai avut comandate ?
Si nu ti-a explicat si de ce preiau in continuare comenzi noi daca nu sunt in stare sa le livreze pe cele vechi?Nu vreau sa fiu rautacios cu tine, ca tu nu ai nicio vina, insa modul lor de a duce cu zaharelul clientii e din alt film...
Salut si eu am comandat masina pe 22.02 si a venit pe 12.05 iar dupa 3 saptamani de asteptat rabla astazi o ridic.
Probabil ai avut optionale pe ea care le faceau probleme( de ex mie mi-a spus ca au avut intarzieri mari la o masina xceed cu porbagaj electric )
Cam asta s-a intamplat azi cu comanda mea, dupa 8 luni de asteptare.Sa mai aveti incredere in Kia Romania.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Imi pare rau sa vad asta, nu inteleg de ce nu te-au anuntat sau dat in scris dupa 3 luni si te-au lasat 8 luni sa astepti cand puteai sa iei altceva
"Bună ziua!
Am comandat anul trecut în luna iunie un hyundai tucson mild-hybrid 7DTC premium și nu a ajuns nici până astăzi.
Săptămâna trecută (marți) am fost sunat de dealer și am fost anunțat că mi-a expirat tichetul rabla și ca vor ține o ședință joi în care urmează sa se decidă ce se va întâmpla cu clienții cărora le-a expirat tichetele.
Bineînțeles ca nu am mai fost sunat înapoi și am sunat tot eu astăzi și am întrebat ce s-a decis la ședința de joia trecută cu tichetele rabla.
Răspunsul pe care la l-am primit a fost următorul:
NU SE MAI FABRICA CUTII AUTOMATE PÂNĂ ANUL VIITOR DELOC...au spus ca acum componentele de aluminiu pentru cutiile automate și semiconductori se duc către fabricile de armament și nu se vor mai putea da comenzi de mașini hyundai echipate cu o cutie automata până la anul."
Am gasit asta pe un grup ..."sora si vecina".
Nu pot distribui link ul respectiv.
Am comandat anul trecut în luna iunie un hyundai tucson mild-hybrid 7DTC premium și nu a ajuns nici până astăzi.
Săptămâna trecută (marți) am fost sunat de dealer și am fost anunțat că mi-a expirat tichetul rabla și ca vor ține o ședință joi în care urmează sa se decidă ce se va întâmpla cu clienții cărora le-a expirat tichetele.
Bineînțeles ca nu am mai fost sunat înapoi și am sunat tot eu astăzi și am întrebat ce s-a decis la ședința de joia trecută cu tichetele rabla.
Răspunsul pe care la l-am primit a fost următorul:
NU SE MAI FABRICA CUTII AUTOMATE PÂNĂ ANUL VIITOR DELOC...au spus ca acum componentele de aluminiu pentru cutiile automate și semiconductori se duc către fabricile de armament și nu se vor mai putea da comenzi de mașini hyundai echipate cu o cutie automata până la anul."
Am gasit asta pe un grup ..."sora si vecina".
Nu pot distribui link ul respectiv.
Ia uitati ce gasim pe strada ... masina lansata de nici o luna. Si inmatriculata, tot ce trebuie.

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Asta e modelul vechi......
Whooops , asa e , m-a luat valu' ....scuze... 

Bate vantul pe aici, sa inteleg ca nu s-a mai livrat niciun Ceed, mai ales din cele anulate? 

S-a mai livrat aceasta https://www.facebook.com/groups/clubkia ... 024118370/ . Sper ca s-au livrat mai multe si ca oamenii se bucura de ele si nu au timp sa mai posteze

Keep waiting...

Am vazut cu ochii mei 2 x Proceed-uri GT luna asta cu nr. rosii semn ca au inceput sa vina, insa Ceed-uri....pauzaLauru wrote: ↑24 Oct 2022, 14:49S-a mai livrat aceasta https://www.facebook.com/groups/clubkia ... 024118370/ . Sper ca s-au livrat mai multe si ca oamenii se bucura de ele si nu au timp sa mai posteze
Keep waiting...
Nasol, eu pe 6 noiembrie fac anul, n-am nicio informatie exacta despre masina pana acum, s-au dus si mama lui de tichet rabla.