Scuzați întârzierea, sper sa fie in regula dacă vin cu vesti bune. Situația sta in felul următor - in urma discuțiilor cu un prieten ce a lucrat ceva ani ca jurist pentru o firma de recuperări am înțeles următoarele lucruri: sunat și spus “am anulat comanda”, nu este obligatoriu o forma oficială de comunicare. Din câte am înțeles, este un bluff din partea dealerului sa vadă cine accepta opțiunea asta. Tipul mi-a spus ca situația s-ar desfășura așa: compania suna, clientul refuza, compania invita clientul la negocieri și ii face o oferta in scris, clientul refuza și cere ca dealerul sa-și îndeplinească obligațiile contractuale și abia apoi se ajunge la instanța de judecată. Din câte am înțeles, majoritatea companiilor fac chestia asta pentru a se “scoate”. Cine accepta sa primească avansul înapoi se retrage de buna voie, iar contextul se considera soluționat așa ca mare grija
Psvkia, contractele sunt diferite, eu am comanda la MIT și am văzut ca sunt standard la ei, cred ca fiecare dealer are contractul sau standard. Nu cred ca are cineva contract direct cu importatorul, din câte știu Kia romauto este importatorul Kia in România, are aceeași adresa ca și MIT motors, dar sunt doua entități diferite. Referitor la grupul de Facebook, am văzut ca mi-ai folosit exemplu acolo dacă scădeau prețurile ca nu primeam oferta mai buna, ți-am dat Like la comentariu și cerere (cred ca ar fi mai ușor sa ne organizam dacă avem mai multe platforme de comunicare la îndemână)
Soreno29, acțiune individuală nu prinde bine nimănui decât reprezentantei, ei au timp și au bani, dacă văd o comunitate unita unde ar știi ca risca sa piardă foarte mult probabil nu ar mai risca. Tipul menționat mai sus mi-a spus ca ei s-au oprit din acționat in instanța când procentul celor care contesta (pe o portița legală) s-a ridicat de la 1-2% la 10-15%. Câte masini s-au comandat doar importatorul știe, iar paguba pentru importator (si implicit surata MIT) ar fi minima ca nu au comision de plătit către importator precum celelalte Reprezentanțe, sa zicem undeva între 2000 si 5000 de euro paguba / mașina pentru dealer. Prejudiciul de imagine o buna parte din el e deja cauzat, acum ei ar trebui sa lucreze sa remedieze prejudiciul creat de anularea comenzilor in alte tari (eu unul mi-am luat panica cu anularea asta).
Pce-, Doamne ajuta sa fie cum ti-a spus, exact asta mi-au spus si mie in Martie (eu sunt si credul de fel), ca maxim pana in Septembrie vine mașina, probabil in August. Se pare ca băieții se bucura de bănuții tai si fabrica dct pentru alte modele. Sunt de acord cu tine referitor la așteptatul in plus, dar avem alți colegi cu situații mai sensibile ce au făcut sacrificii personale pentru mașinile promise, iar marca își bate joc de noi toți.
Andreipoplaceanu, as fi vrut sa fiu si eu așa deștept si sa fac la fel ca tine cu tichetul rabla, erau ceva vorbe pe grupul de Facebook ca, dacă expira tichetul, reprezentanta și-l asuma drept pierdere si au termen limitat să-ți aducă mașina (parca orice mașina). Abia in Septembrie mai prin fereastră

. Vezi dacă-ți iei jucăriile si te duci in alta parte ca ieși pe minus destul de rău cu prețurile crescute si am auzit ca pana si la Dacia au întârziere destul de rău, cum consideri tu. Bine, din câte văd pe aici, trebuia sa ne luam toți Sportage si ne venea la timp.
Psvkia, nu ai clauza pe acolo pentru întârziere si ca le poți da timp suplimentar rezonabil sa-si îndeplinească contractul ?