Kia Xceed Upgrade Sound System
Kia Xceed Upgrade Sound System
Salut! Sunt nou pe forum, am un model Kia Xceed 2020, dar dintre toate optiunile, nu am si sistemul JBL. Este cineva care a facut sau stie daca este posibil upgrade-ul de la cel standard la cel JBL? Multumesc!
-
quelloo
- Auto: Kia Proceed 2.0 DSL
Re: Kia Xceed Upgrade Sound System
salut. daca tot te apuci, poti sa pui ceva calitativ pe ea nu JBL.
sunt ceva colegi care si-au facut modificarile dar nu cred ca la Xceed. Vezi in sectiunea de tuning
sunt ceva colegi care si-au facut modificarile dar nu cred ca la Xceed. Vezi in sectiunea de tuning
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink
Nu ai cum sa faci upgrade direct, in primul rand masinile care vin cu sistem JBL din fabrica au amplificarea separat, sub scaunul soferului deci nu e plug and play.Mai bine schimba difuzoarele, pune un amplificator bun si aia e.
***Ceed GT MY23 Blue Flame
***Yamaha Tracer 9GT MY23
***Yamaha Tracer 9GT MY23
- Mos2Fet
- Auto: Ceed 1.5L 7DCT GT-Line
Și ce e calitativ? Să nu zici că Hertz Dieci, că am avut 2x în 2 ani și ambele s-au deformat de la umezeală.
Bârâie mai penal decît boxele de 10 ani din Logan.
Bârâie mai penal decît boxele de 10 ani din Logan.
Ia incearca Hertz Hi-Energy (dupa ce verifici ca intra in portiera). Sistemul pus de mine merge uns de 10 ani. L-am si schimbat de pe un ceed pe altul. Eu inca le am pe cele portocalii.
Doar ca info: in toate variantele de Ceed 1 + FL intra in lacas (cu adaptor). In Ceed 2 nu intrau la limita. Riscam sa sparg geamul.
Doar ca info: in toate variantele de Ceed 1 + FL intra in lacas (cu adaptor). In Ceed 2 nu intrau la limita. Riscam sa sparg geamul.