Dar, un mare DAR: BCW vine implicit cu RCTW, adică avertizare de trafic lateral la manevre cu spatele. De neprețuit când ieși dintr-o parcare în spic pe un bulevard aglomerat și ai o dubă în dreapta ta. Și extrem de util în parcări între blocuri, cu pietoni și copii pe biciclete cu o gravă lipsă de autoprotecție atunci când trec milimetri pe lângă mașini care dau cu spatele - RCTW te avertizează de pericole laterale mult înainte să fie vreun pericol. Senzorii de parcare au alt rol aici, RCTW completează senzorii și avertizează pentru zone și pericole pe care senzorii nu le văd. Detalii aici. Aici merită banii cu vârf și îndesat.
2) Nu mi-e clară îngrijorarea ta, o poți reformula?
Eu am High Line, și-i apreciez. Low Line e util doar când efectiv ai făcut pană. Cu High Line poți să uiți de grija unui manometru și a verificărilor periodice. Orice problemă, că e ușor dezumflată, sau că e prea umflată (că le-au umflat aiurea la un schimb de anvelope, că ai făcut presiunea la 15 grade și a venit canicula de 40), informațiile sunt la un buton distanță. Ține cont că oricum sunt reguli de comandă și dotări dependente între ele, posibil să fii obligat să-l iei oricum. Eu îl voiam oricum, dar nici dacă nu-l voiam nu puteam renunța la el, dar nu mai știu din ce motiv.
3) Nu-l am, dar regret că nu l-am luat.

4) Posibil* să-ți fie util dacă vor da vreodată drumul la AA/ACP wireless pe unitățile de 10. Pe unele de 8 au dat, prin actualizări de soft. Despre cele de 10 încă nu se știe nimic.
*) Zic posibil, pentru că n-am găsit nicăieri informații tehnice despre puterea de încărcare. Dacă ai găsit ceva, sunt curios. Eu nu l-am bifat din cauza asta, am preferat să am 2 prize de 12V, în care acum am 2+3 porturi USB capabile de fast charge, dintre care un port de 12V în care e legat un încărcător wireless Xiaomi care stă foarte bine pe răftuleț. Și așa măcar am control asupra specificațiilor.
5) Merită cu vârf și îndesat. Nu pot să compar cu alte sisteme zise premium pe mașini comparabile ca preț. Dar JBLul din XCeedul meu face banii pe care i-am dat pe el.