Vreau sa comand si eu un CEED SW 1.4 TGDI Star/Gt line. Ce dealeri din Buc. vi s-au parut mai seriosi? Am mai asteptat 3 luni o masina (acum vreo 10 ani la Ford
Lista asteptare masina
Re: Lista asteptare masina
Salutare,
Vreau sa comand si eu un CEED SW 1.4 TGDI Star/Gt line. Ce dealeri din Buc. vi s-au parut mai seriosi? Am mai asteptat 3 luni o masina (acum vreo 10 ani la Ford
), dar totusi 5 luni pare mult.
@SIA nu conteaza de la ce dealer comanzi pentru ca exista un singur importator, Kia Romauto. Deci intarziererile acestea exista indiferent de dealer.
Insa daca cumperi din Bucuresti, eu as recomanda sa te duci la Mit Motors pentru ca sunt "in aceeasi curte" cu Kia Romauto si altfel comunica cu ei. Eu din comoditate am fost la IMG si nu mi-a placut colaborarea, cand il intrebam ceva pe dealer dadea din umeri si se plangea ca si el are o comunicare proasta cu Kia Romauto (nu stiu daca e adevarat sau nu). De asemenea, din ce-am vazut pe forum, cei care au fost la Mit Motors par ca au avut parte de negocieri mai bune.
Inca ceva - daca nu te poti pregati psihic de 5-6 luni de asteptare
, poti cauta o masina din stoc.
Insa daca cumperi din Bucuresti, eu as recomanda sa te duci la Mit Motors pentru ca sunt "in aceeasi curte" cu Kia Romauto si altfel comunica cu ei. Eu din comoditate am fost la IMG si nu mi-a placut colaborarea, cand il intrebam ceva pe dealer dadea din umeri si se plangea ca si el are o comunicare proasta cu Kia Romauto (nu stiu daca e adevarat sau nu). De asemenea, din ce-am vazut pe forum, cei care au fost la Mit Motors par ca au avut parte de negocieri mai bune.
Inca ceva - daca nu te poti pregati psihic de 5-6 luni de asteptare

Ma intereseaza in primul rand comunicarea, transparenta si un eventual discount. Sa stie ce-nseamna "customer care"
. Aveti recomandari in acest sens?
- bondalicir
- Auto:
alexandru manucu de la img. am colaborat foarte bine cu el
kia ceed FL 1,6dsl Hp SW galben dakar , Style, 6MT, EcoDynamics ODO 258.000
kia proceed FL 1,6dsl Hp white, Style, Pachet sport ODO 142.000
Kia Sportage 1.6 TGDI 7DCT GT Line New Infrared 43.000
Probleme cu laptopul? incearca aici : http://www.depanarelaptop.ro
kia proceed FL 1,6dsl Hp white, Style, Pachet sport ODO 142.000
Kia Sportage 1.6 TGDI 7DCT GT Line New Infrared 43.000
Probleme cu laptopul? incearca aici : http://www.depanarelaptop.ro
Si eu tot cu Alex am colaborat. Il recomand.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
cee'd 1.6 crdi pewter beige
Hyundai I30 Facelift 1.6 GSL - ex
Ceed 1.4 TGDI
Hyundai I30 Facelift 1.6 GSL - ex
Ceed 1.4 TGDI
Dupa multe luni de asteptare, ieri am fost sunat de dealer ca masina a ajuns si pot sa ma duc sa o ridic.
Ca prime impresii, imi place foarte mult masina, acum suntem in perioada de acomodare. Am botezat-o Maricica, ca masina asta o fost ca fata tanara la .... adica se lasa greu...asteptata.
Ca prime impresii, imi place foarte mult masina, acum suntem in perioada de acomodare. Am botezat-o Maricica, ca masina asta o fost ca fata tanara la .... adica se lasa greu...asteptata.
Felicitari si drumuri fara incidente! Sper sa ma sune si pe mine azi... daca nu, astept pana sapt viitoare. Unde am stat 5 luni ce mai conteaza un weekend
))

Azi am achitat si eu diferenta si luni sau marti ma duc sa o ridic
, sa vad cum rezolv cu RCA-ul.
Felicitari si sa te bucuri de masina, bogdan_cj!

Felicitari si sa te bucuri de masina, bogdan_cj!
@bogdan_cj, felicitari, sa te bucuri de achizitie 

Salutare,
Tocmai am fost anuntat ca a ajuns masina. Maine ma duc sa o ridic !
"lucky me - after 6 months"
O sa revin cu un jurnal de bord in zilele urmatoare.
Tocmai am fost anuntat ca a ajuns masina. Maine ma duc sa o ridic !
"lucky me - after 6 months"
O sa revin cu un jurnal de bord in zilele urmatoare.
Azi am dat si eu comanda la IMG (CEED SW 1.4 TGDI, 6MT, GT LINE&Optiuni). Consilierul de vanzari Ionut Matis, a fost amabil si am rezolvat rapid cu proforma si contractul, unde este mentionat, ca termen de livrare, 60-90 zile lucratoare incepand cu 1 martie. Deci, cel mai tarziu, ar trebui, dupa calculele mele, ca masina sa ajunga la inceputul lunii iulie
.
Si mie mi-a ajuns de vineri. Am rezolvat azi cu cauciucurile de iarna, RCA si Casco; maine merg si o ridic.
Titi87, ce cauciucuri ti-ai luat?
Macar sa-mi fac si eu o idee, ca inca sunt indecis.
Macar sa-mi fac si eu o idee, ca inca sunt indecis.

SIA,
Multa rabdare cu Dl. Ionut Matis, nu prea e la curent cu ce se intampla. Eu unul nu am fost multumit deloc de transparenta oferita si de ajutorul acordat. Mi-a lasat impresia ca nu stie ce vinde, asta dupa ce am renuntat la comanda mea initiala de Ceed 1.4 TGDI SW GTLine cu optionale, luand un Xceed dupa 4 luni de asteptare, de pe stoc, chiar cand a aparut. Ma saturasem de uber,taxi, masini imprumutate, etc.
Multa rabdare cu Dl. Ionut Matis, nu prea e la curent cu ce se intampla. Eu unul nu am fost multumit deloc de transparenta oferita si de ajutorul acordat. Mi-a lasat impresia ca nu stie ce vinde, asta dupa ce am renuntat la comanda mea initiala de Ceed 1.4 TGDI SW GTLine cu optionale, luand un Xceed dupa 4 luni de asteptare, de pe stoc, chiar cand a aparut. Ma saturasem de uber,taxi, masini imprumutate, etc.
Continental Wintecontact, dar le am de anul trecut. Le-am purtat 2 luni pe vechiul ford. Personal sunt foarte multumit de cum s-au comportat iarna trecuta.