Mdaaa....
La Opel e bulibaseala. Am dat peste un dealer slab, sau care stia ca iese din reteaua Opel peste 1-2 luni maxim, si nu mai era interesat sa vanda... E vorba de GTT. Asa ca interiorul Opel care mi-a placut mie (vazut intr-o masina din showroom) nu era de fapt cel pe care imi configura el oferta, desi am intrebat de muuulte ori ca sa ma asigur. De fapt el imi prezenta interiorul de Elegance (varianta 2 de echipare) si imi configura nivelul 1 de echipare. Plus tableta de 8 inci care la ei poate fi bifata doar in echiparea 2, nu in prima. In prima era una de 7, dar care arata net mai rau, incadrata de plastic mat, cam ca cea de 7" de la Kia. Cea de 8, era toata cu sticla si incadrata perfect in bord, arata "lucs". Eu ii aratam pe bord tableta de 8 si intrebam daca aia e cea configurata, el zicea da, de fapt aflu ca era nu. Mkay....
Ah, si inca una, Led matrix, cum e trecut la ei, optiunea de 150E, este de fapt Led simplu. Oricum, are faruri led la 150 de euro, dar nu cele adaptive, alea sunt incluse la randul lor intr-un pachet de pe optiunea superioara. Si care sunt foarte scumpe. Logic dealtfel
Ma rog, una peste alta, m-am dezumflat cu Opel

))). Frumoasa exterior, dar scumpa pentru optiunile pe care le doream eu si pentru cum mi-ar fi placut sa arate. Ca am vazut in celalalt showroom masinile echipate in versiunea de baza si nu mai aratau asa de spectaculos, de fapt. Plus un dealer care ori nu stia ce zice, ori nu il interesa, pentru ca ei nu mai apucau sa imi vanda masina, ca ies din reteaua Opel, fapt confirmat de cei de la Radacini. A ramas sa incercam sa configuram ceva in buget, dar daca nu arata cum doream, niet Opel.
La Ford am aflat ca mai nou au faruri led pe faza scurta si halogen pe faza lunga in echiparea pe Titanium, nu sunt sigur daca si pe Trend. Configurand un model cu nivelul 2 de echipare (Titanium), cu dotari mai importante: jante aliaj, clima 2 zone, keyless, roata reerva mica, pilot automat, senzori parcare fata/spate (astea standard) plus scaune/volan/parbriz incalzit, tableta de 8, display sofer de 4,2, sistem B&O de sunet, geamuri fumurii, totul la 17.400 fara rabla. Daca mai reusim reducere de vreo 500 iepuroi, intra in carti.
Oricum, o Kia dotata asemanator ar fi mai scumpa. Asemanator, pentru ca ar avea in plus led si pe faza lunga. Dar ar avea in minus parbriz incalzit, keyless, display bord de 4,2", sistem audio mai bun, DAB, astea pentru ca fac parte din pachetele Ford, nu ca le-am fi ales suplimentar.
Deci, cam asta e. Incepe si se termina cu Kia versus Ford. Astept raspunsul Ford pentru reducere...