Lista asteptare masina
Re: Lista asteptare masina
Sunt foarte hotărât sa achiziționez și eu un ceed dar timpii de așteptare pe care ii văd aici ma sperie. Mulți oameni plătesc rate pentru achiziționarea unui bun de care nu se pot folosi.
O sa ma duc și eu săptămâna urmatoare sa plasez comanda și o sa ii solicit dealerului foarte clar condițiile de livrare și ce se întâmpla dacă mașina nu va fi livrata in termenul stabilit. Dacă o sa o dea in bâlbâieli sunt șanse foarte mari sa ma reorientez.
O sa ma duc și eu săptămâna urmatoare sa plasez comanda și o sa ii solicit dealerului foarte clar condițiile de livrare și ce se întâmpla dacă mașina nu va fi livrata in termenul stabilit. Dacă o sa o dea in bâlbâieli sunt șanse foarte mari sa ma reorientez.
- bondalicir
- Auto:
acu nu stiu ce sa spun... dar sa stii ca peste tot dureaza foarte mult...skoda, mazda, samd...
doar la hyundai poti gasi pe stoc ca la ei nu se configureaza...
doar la hyundai poti gasi pe stoc ca la ei nu se configureaza...
kia ceed FL 1,6dsl Hp SW galben dakar , Style, 6MT, EcoDynamics ODO 258.000
kia proceed FL 1,6dsl Hp white, Style, Pachet sport ODO 142.000
Kia Sportage 1.6 TGDI 7DCT GT Line New Infrared 43.000
Probleme cu laptopul? incearca aici : http://www.depanarelaptop.ro
kia proceed FL 1,6dsl Hp white, Style, Pachet sport ODO 142.000
Kia Sportage 1.6 TGDI 7DCT GT Line New Infrared 43.000
Probleme cu laptopul? incearca aici : http://www.depanarelaptop.ro
Astăzi am fost și eu la MIT motors și am comandat mașina.
1.4 TGDI varianta GT Line plus optionale, 22.496-1500 promoție Kia - 562(2,5% discount dealer) = 20.434 preț final. Ah și veșnica “promoție” covorase și pachet legistaliv. Extra, un portofel simpatic cu Kia Ceed pe care mi l-a înmânat odată cu intrarea in familia Kia.
Sper sa mai prind REMAT pana ajunge mașina (din promisiuni și contract Octombrie, dar ei sunt foarte bine acoperiți in caz de întârziere).
1.4 TGDI varianta GT Line plus optionale, 22.496-1500 promoție Kia - 562(2,5% discount dealer) = 20.434 preț final. Ah și veșnica “promoție” covorase și pachet legistaliv. Extra, un portofel simpatic cu Kia Ceed pe care mi l-a înmânat odată cu intrarea in familia Kia.
Sper sa mai prind REMAT pana ajunge mașina (din promisiuni și contract Octombrie, dar ei sunt foarte bine acoperiți in caz de întârziere).
Salutare,
Sunt colegi pe aici care au primit info ca masina este la Curtici?
Marti a ajuns si a mea la Curtici dar de la reprezentanta mi s a spus ca nu se stie cand aj in Buc.
Voiam sa va intreb daca aveti info suplimentare si daca stiti cat dureaza de la Curtici la Bucuresti?
Seara faina,
Alex
Sunt colegi pe aici care au primit info ca masina este la Curtici?
Marti a ajuns si a mea la Curtici dar de la reprezentanta mi s a spus ca nu se stie cand aj in Buc.
Voiam sa va intreb daca aveti info suplimentare si daca stiti cat dureaza de la Curtici la Bucuresti?
Seara faina,
Alex
-
geo.mircea
- Auto: Kia ceed 1.4 tgdi star
A mea e pe transport din 20 iunie și nu a ajuns de la Curtici la Timișoara... No comment

Mie pe 27 mi-a spus ca au dat o pe transport si de luni e la Curtici.
Sa speram ca ajunge repede la fiecare coleg care asteapta.
Sa speram ca ajunge repede la fiecare coleg care asteapta.
Nu se poate sa faca atata timp. De la fabrica la curtici sunt 600 de km. In ziua in care pleaca ar trebui sa si ajunga acolo, iar de la curtici spre oricare din desinatiile din ro la fel. Trag cumva de timp dealerii cu informarile de genul.
Baieti, stiu ca asteptarea e grea, si lipsa informatiilor de la dealeri nu ajuta deloc. Nu incerc sa le iau apararea, dar trebuie sa ne gandim si la alte aspecte, nu doar la nr de km si durata parcurgerii acestora cu masina personala:
- transportatorul nu este KIA Europa sau KIA Romania. Ci o terta parte, care isi organizeaza transportul asa cum au agreat intr-un contract, tinand cont nu doar de distanta, ci si de alti factori - valoarea incarcaturii (riscuri, asigurari, etc.), ruta de deplasare - restrictii de circulatie, evenimente neprevazute, etc. Toate aceste clauze ii fac atat pe transportatori cat si pe furnizori sa isi ia marje la durata astfel incat nimeni sa nu fie nevoit sa plateasca penalitati
- la Curtici se efectueaza RAR-ul pentru sute de masini pe zi, si nu doar de la KIA. Asta e o durata pe care nu o poate estima nici KIA, nici alt producator, si poate fi influentata de multi factori.
- este sezon estival, si putem presupune ca atat transportatorul, vama, cat si RAR-ul lucreaza cu mai putini oameni
- transportatorul nu este KIA Europa sau KIA Romania. Ci o terta parte, care isi organizeaza transportul asa cum au agreat intr-un contract, tinand cont nu doar de distanta, ci si de alti factori - valoarea incarcaturii (riscuri, asigurari, etc.), ruta de deplasare - restrictii de circulatie, evenimente neprevazute, etc. Toate aceste clauze ii fac atat pe transportatori cat si pe furnizori sa isi ia marje la durata astfel incat nimeni sa nu fie nevoit sa plateasca penalitati
- la Curtici se efectueaza RAR-ul pentru sute de masini pe zi, si nu doar de la KIA. Asta e o durata pe care nu o poate estima nici KIA, nici alt producator, si poate fi influentata de multi factori.
- este sezon estival, si putem presupune ca atat transportatorul, vama, cat si RAR-ul lucreaza cu mai putini oameni
Kiutza - Cee'd City, 2008, 1.6 GSL, Kompass Blue - 200000KM+
Grasuna - Sportage GT Line (+), 2016, 2.0 DSL AWD AT HP, Canyon Silver - 125000KM+
Grasuna - Sportage GT Line (+), 2016, 2.0 DSL AWD AT HP, Canyon Silver - 125000KM+
Total de acord:)
La Curtici inteleg ca e haos.
Na, ne mai varsam si noi frustrarile dupa lunile de asteptare:))
Weekend fain!
La Curtici inteleg ca e haos.
Na, ne mai varsam si noi frustrarile dupa lunile de asteptare:))
Weekend fain!
@Alexx13
Când ai plătit avansul/ rezervarea la mașină?
Și eu aștept că luna asta să-mi de-a data fabricației
Când ai plătit avansul/ rezervarea la mașină?
Și eu aștept că luna asta să-mi de-a data fabricației
Salut,
Am platit avansul in aprilie.
Si cand a ajuns la curtici am achitat diferenta.
Am platit avansul in aprilie.
Si cand a ajuns la curtici am achitat diferenta.
@Alleexx13
Mersi de info, daca ar fi așa ar respecta contractul, data maxima de livrare la mine e 20 august.
Cat mai puține zile de așteptare pentru toți
Mersi de info, daca ar fi așa ar respecta contractul, data maxima de livrare la mine e 20 august.
Cat mai puține zile de așteptare pentru toți
Daca e sa o luam asa si la mine ar fi data 7 August...dar eu iti sugerez sa nu ne facem sperante degeaba si sa fim mai realisti un pic. Atat cat si in cazul tau, cat si in al meu, fara confirmarea de intrare in productie al masiniilor, nu ne putem astepta la o data aproximativa 
@Nadstrif
Mie îmi place să văd jumătatea plină a paharului, cu toate astea, am așteptarea mai ușoară fiind în concediu
Mie îmi place să văd jumătatea plină a paharului, cu toate astea, am așteptarea mai ușoară fiind în concediu
Dupa fix 3 Luni, am intrat si eu in grupul posesorilor de KIA 
12.04 Comanda Kia Ceed SW 1.0 T-GDI Best + Optionale - Termen de Productie Iunie ( in contract), Livrare 3 Luni +- 2 saptamani
01.07 Am primit VIN-ul, pentru ca am intrebat ce mai face masina si am primit raspunsul "A fost fabricata zilele trecute"
)
04.07 Achitat integral ( ca sa am prioritate pe transport)
11.07 - Surpriza a sosit masina la dealer
12.07 - la ora 16:00 am ridicat minunatia
Revin cu detalii la sectiunea Jurnal dupa ce ne cunoastem mai bine.
Pentru ASIGURARI, am rezolvat cu Andrei instant. Multumesc @andrei1271984
Aveti grija daca utilizati RABLA, chiar sa aveti toate actele si dealer-ul sa le si trimita (eu eram sa o patesc)
Zi placuta tuturor
12.04 Comanda Kia Ceed SW 1.0 T-GDI Best + Optionale - Termen de Productie Iunie ( in contract), Livrare 3 Luni +- 2 saptamani
01.07 Am primit VIN-ul, pentru ca am intrebat ce mai face masina si am primit raspunsul "A fost fabricata zilele trecute"
04.07 Achitat integral ( ca sa am prioritate pe transport)
11.07 - Surpriza a sosit masina la dealer
12.07 - la ora 16:00 am ridicat minunatia
Revin cu detalii la sectiunea Jurnal dupa ce ne cunoastem mai bine.
Pentru ASIGURARI, am rezolvat cu Andrei instant. Multumesc @andrei1271984
Aveti grija daca utilizati RABLA, chiar sa aveti toate actele si dealer-ul sa le si trimita (eu eram sa o patesc)
Zi placuta tuturor
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by Cristimov on 16 Jul 2019, 15:54, edited 1 time in total.