Va salut,
M-am uitat pe sub un Ceed 3 (1.4 MPI) cu Eco pack (Clapetă aer activă; capac protecție sub caroserie; suspensie mai mică cu 5mm; presiune anvelope mai mare cu 4 psi ) (AVEA43) si mi-au placut capacele de plastic de dedesubt. Erau din fata pana in spate ....
Consider ca pentru tara noastra unde ``iarna nu-i ca vara``, sarea si pietrele de pe drum afecteaza sasiul oricarei masini, acele plastice si-ar aduce aportul de protectie anticoroziva in timp.
Acum problema e ca acest ECO PACK nu se poate alege decat impreuna cu sistemul START STOP (ISG + AMS2) la motorizarea 1.4 MPI si nu-mi convine sa stau mereu sa dezactivez sistemul start stop si sa dau pe o baterie odata la 3-4 ani de vreo 4 ori mai mult ...
La cele fara acest ECOPACK, ce protectii de plastic aveti pe sasiu ? (nu carenajele de plastic ale rotilor, ci sub masina, de la scut motor pana in spate ... )
Multumesc.
Eco pack - protectii plastic sub masina
-
- Auto: Kia Proceed 2.0 DSL
Re: Eco pack - protectii plastic sub masina
alea sunt pentru o aerodinamica mai buna si consum mai mic la viteza. la fel si suspensia micsorata.
nici eu n-as face compromisul de a-mi lua start stop numai pentru bucatile alea de plastic. poate le gasesti mai tarziu AM sau pe la dezmembrari.
nici eu n-as face compromisul de a-mi lua start stop numai pentru bucatile alea de plastic. poate le gasesti mai tarziu AM sau pe la dezmembrari.
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink
Salut. Buna idee.
Totuși as fi curios o mașina stoc fără acest Eco Pack ce scuturi / protecții are pe dedesubt.
Merci.
Totuși as fi curios o mașina stoc fără acest Eco Pack ce scuturi / protecții are pe dedesubt.
Merci.
Pe langa scuturile de protectie, care sunt pe toate masinile si care au si ele rol de a scadea coeficientul de aerodinamicitate, masinile cu eco pack au pe toata suprafata (sau pe cea mai mare parte) inferioara a sasiului unul sau mai multe scuturi de plastic care acopera "denivelarile". La viteze mari, cand rezistenta aerului e tot ce conteaza aceste scuturi sunt importante. Pentru cei care fac naveta zilnic pe autostrazi sau drumuri unde se circula cu viteza mare sunt o investitie buna, in rest, pentru oras, ISG-ul e mult mai important.
Sincer, sunt curios si eu de acest scut de plastic pe dedesubt ca si costuri. Cum a zs si colegul, protectia contra sarii si a pietricelelor care mai fac sa sara vopseaua de protectie a sasiului metalic si tot ar face sa merite achizitia acestui scut si fara celelalte briz-briz-uri necesare.
Ex-Pro Cee'd 1,4 Best
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP
Asta este varianta de 1.4 GSL cu ECO PACK .
Cei care detin un Ceed 3 fara ECO PACK, ce plastice s-ar elimina pe dedesubt ?
Multumesc.
Cei care detin un Ceed 3 fara ECO PACK, ce plastice s-ar elimina pe dedesubt ?
Multumesc.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.