Lista asteptare masina
Re: Lista asteptare masina
Agentul de vanzari cu care am discutat mi-a spus ca aceasta motorizare este eligibila Rabla. Nu cred ca sunt chiar atat de stupizi incat sa se hazardeze in a da asigurari ca se incadreaza.
Eu sunt absolut convins ca nu vor fi probleme.
Eu sunt absolut convins ca nu vor fi probleme.
Nu fii atat de convins.
Pana sa semnez contractul era totul ok. Se incadra fara probleme.
Acum, dom'le... sa vedem... daca ramane la 120g nu se incadreaza.
Pana nu demareaza programul nu e nimic sigur.
Daca ramane la 120g poate trimit astia de la Kia o recalculare si fac in asa fel incat sa se incadreze. Ca altfel, in afara de diesel nu se incadreaza nimic.
Pana sa semnez contractul era totul ok. Se incadra fara probleme.
Acum, dom'le... sa vedem... daca ramane la 120g nu se incadreaza.
Pana nu demareaza programul nu e nimic sigur.
Daca ramane la 120g poate trimit astia de la Kia o recalculare si fac in asa fel incat sa se incadreze. Ca altfel, in afara de diesel nu se incadreaza nimic.
La voi in contract se specifica undeva de tichet rabla sau remat? Sau e specificata suma totala de platit cu plata rezervarii de 10000 de lei si pe urma pana la 20% in decurs de o luna?
La mine, nu. Si nici nu avea cum pentru ca la momentul incheierii contractului e era inceput programul rabla si nici nu se stia cand incepe si daca il prind.
Oricum, nu e o problema asta. Daca nu ai achitat toata suma, se scade tichetul si platesti cat mai ramane.
Oricum, nu e o problema asta. Daca nu ai achitat toata suma, se scade tichetul si platesti cat mai ramane.
@Andceed Nu este specificat nicaieri cuvantul Rabla. Din nefericire, eu am facut o mare greseala ca am semnat si un contract, cu toate ca anterior, agentul de vanzari a spus doar ca facem o rezervare ca sa fim siguri ca nu se baga alt dealer peste masina. Cand a fost sa ma vad cu el si sa platesc acea rezervare, a bagat repede si un contract.
Nu stau in Rabla, daca e sa fie e o economie de bani (cam 800 banuiesc) e binevenita. Daca nu se incadreaza si se amana demararea programului, clar voi incerca sa scap de acel contract si sa ma reorientez catre alta marca.
Nu stau in Rabla, daca e sa fie e o economie de bani (cam 800 banuiesc) e binevenita. Daca nu se incadreaza si se amana demararea programului, clar voi incerca sa scap de acel contract si sa ma reorientez catre alta marca.
Cum poti sa faci rezervare fara sa inchei si un contract? In baza a ce faci rezervarea?
La Rabla se tine cont de consumul mixt, ca intreba cineva mai sus.
La Rabla se tine cont de consumul mixt, ca intreba cineva mai sus.
In baza formularului de rezervare! Sau e doar de forma, avand in vedere ca are specificat in el pana si termenul de livrare?
Nu am mai facut rezervari la masini noi, la cea pe care o conduc acum, direct contract, plata, livrare. Fara atatea artificii.
Eu ma opresc cu discutia pe acest subiect, ca suntem cam off topic.
Nu am mai facut rezervari la masini noi, la cea pe care o conduc acum, direct contract, plata, livrare. Fara atatea artificii.
Eu ma opresc cu discutia pe acest subiect, ca suntem cam off topic.
Nu stiam ca poti incheia doar formular de rezervare fara contract, de asta am intrebat.
Eu am si rezervare si contract. In formularul de rezervare nu e trecut termenul de livrare ci doar in contract, 90 de zile lucratoare. Dealer-ul mi-a promis maxim 3 luni din momentul lansarii comenzii, dar din ce am citit pe aici ma indoiesc ca va fi asa.
Ca sa nu fiu total off-topic, am dat comanda la jumatatea lunii martie cu "promisiunea" ca la sfarsitul lui iunie am masina livrata (1.4 T-GDi 7DCT STAR + optionale).
Eu am si rezervare si contract. In formularul de rezervare nu e trecut termenul de livrare ci doar in contract, 90 de zile lucratoare. Dealer-ul mi-a promis maxim 3 luni din momentul lansarii comenzii, dar din ce am citit pe aici ma indoiesc ca va fi asa.
Ca sa nu fiu total off-topic, am dat comanda la jumatatea lunii martie cu "promisiunea" ca la sfarsitul lui iunie am masina livrata (1.4 T-GDi 7DCT STAR + optionale).
Si eu am incheiat un contract pentru un Ceed GT Line in martie.In contract nu scrie nimic de Rabla(nicsuma totala-avans. i nu avea cum la acea ora).Suma trecuta este suma totala-avans.Dealerul mi-a garantat ca 1.4 G-TDI intra la rabla,deoarece sunt doua moduri de calcul pentru emisii si s-ar incadra.De altfel i-am si trimis actele necesare pentru inscrierea in program ,care se pare ca incepe vineri.
Sunt dezastru delerii. Am primit serie sasiu pe28/04 si de atunci nici un tel.(ma prostule mai ai de asteptat ca nu ai asteptat destul din 28/09/2018) Dar cand e vorba de ei fereasca sfantul sa intarzii cu ceva ca trec la penalizari. Dupa ce mi-a promis ca masina vine pana cel tarziu 15/01 2019 acum imi spune sa ma bucur ca suporta ei tichetul rabla.
Cred ca mai ai de asteptat cateva zile. Din cate am inteles (nu stiu sigur), cand exista serie de sasiu a intrat/intra in fabricatie.
Dupa care, cateva zile pana o urca pe platforma si iar cateva zile frumul pana in Romania.
Cand a ajuns in parcul logistic de la Curtici, ar trebui sa te anunte agentul ca trebuie platit restul sumei.
Iar de aici incolo e cu cantec, tine de dealer cum se misca.
Cred ca te poti astepta la 1, 2 saptamani pana poti intra in posesia masinii.
Sper sa ma insel si sa o iei mai repede!
Dupa care, cateva zile pana o urca pe platforma si iar cateva zile frumul pana in Romania.
Cand a ajuns in parcul logistic de la Curtici, ar trebui sa te anunte agentul ca trebuie platit restul sumei.
Iar de aici incolo e cu cantec, tine de dealer cum se misca.
Cred ca te poti astepta la 1, 2 saptamani pana poti intra in posesia masinii.
Sper sa ma insel si sa o iei mai repede!
Se pare ca Rabla va incepe saptamana viitoare, se preconizeaza undeva in jurul datei de 10 aprilie. Era de asteptat sa nu demareze astazi, prea era liniste.
Colegi, inarmati-va cu rabdare!
Colegi, inarmati-va cu rabdare!
Comanda/contract pe 27 februarie semnate si platit acel avans de rezervare.
Pe 16 aprilie intra masina pe linia de productie, pana la sfarsitul lunii e gata de ridicat de la ei.
Ceed 1.4tgdi, best, manuala
Pe 16 aprilie intra masina pe linia de productie, pana la sfarsitul lunii e gata de ridicat de la ei.
Ceed 1.4tgdi, best, manuala
Ceed SW 1.6 2007
Ceed 1.4tGDI Best 2019
Ceed 1.4tGDI Best 2019
Contract (Ceed SW 1.4 T-GDi 7DCT GT Line) semnat cu Kia Romauto pe 06.10.2018 / platit avans €5.000 pe 08.10.2018 / trimis documente pentru "rabla" pe 01.11.2018 / nici un semn până azi despre fabricare/livrare ! 

Nu am stiut ca s-au putut incheia contracte pentru GT line inca din 2018.Oficial masina a intrat in productie de la 1.1.2019.Poate asa se explica intarzierea uriasa de 6 luni.