Kia Ceed 2018 Generatia III
Re: Kia Ceed 2018 Generatia III
Păi nu prea mai avem ce discuta despre Ceed 3 din moment ce nu a comandat nimeni de pe aici până acum noul model. Mai toată lumea s-a plâns de faptul că e prea scumpă în comparație cu ce ...
Cu Hyundai i30 .
Probabil se așteaptă suplimentarea tichetelor rabla.
Eu unul eram hotărât să achiziționez noul Ceed pt. că îl aștept de mult însă în urma unor calcule de buget al familiei am hotărât că nu este momentul să achizitionam o mașină nouă. Eu m-aș fi aruncat, dar contabilul familiei ( soția ) m-a mai ponderat și mai așteptăm puțin.
Cu Hyundai i30 .
Probabil se așteaptă suplimentarea tichetelor rabla.
Eu unul eram hotărât să achiziționez noul Ceed pt. că îl aștept de mult însă în urma unor calcule de buget al familiei am hotărât că nu este momentul să achizitionam o mașină nouă. Eu m-aș fi aruncat, dar contabilul familiei ( soția ) m-a mai ponderat și mai așteptăm puțin.
Kia Cee'd 1.4 Best Kompass Blue
Kia Ceed 1.5 TGDI Best Blue Flame
-
- Auto:
Poze descarcate de pe mobile.de
la modelul de 100cp adica o varianta ieftina cum ar fi Best
la modelul de 100cp adica o varianta ieftina cum ar fi Best
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
KIA Cee'd 1.4 GLS, Mars Red, BEST ODO141000km
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Din poze vad ca s-a marit portbagajul si automat spatiul din interior s-a micsorat. Au copiat exact ce nu imi placea la celelalte (ma refer la portbagaj). Dar poate nu mai vad eu bine.
-
- Auto:
Din ce observ pana in prezent ca dimensiuni exterioare, ampatament, este aceeasi caroserie de Ceed 1, nu au schimbat nimic din linia de productie , doar au cosmetizat designul exterior.
Da intradevar ramane de vazut si spatiul interior care la ceed 1 sunt grozave.
Da intradevar ramane de vazut si spatiul interior care la ceed 1 sunt grozave.
KIA Cee'd 1.4 GLS, Mars Red, BEST ODO141000km
Și eu sunt de părere că trebuia să vină cu o creștere a ampatamentul de 2-3 cm a.î. mărirea portbagajului să vină de aici și nu să ia din spațiul pasagerilor, ceea ce cred că s-a și întâmplat. Tind să cred că la bază șasiul a rămas același de la prima generație, fiind modificate anumite elemente de suspensie.
Nu am apucat încă să fac un drivetest cu ea să văd cum se simte.
Nu am apucat încă să fac un drivetest cu ea să văd cum se simte.
M-am urcat putin in ea si avand un SW FL din 2017 nu am prea simtit je ne sais quoi-ul ala ce l-am simtit la primele doua modele (am avut 9 ani si Ceed 1). Cred ca era modelul Best (daca asa a ramas). Mi-a placut bordul ca e din piele sau imitatie si volanul. In schimb, displayul si consola centrala par niste chinezarii ieftine, din pacate. Un plastic indoielnic, cel putin ca aspect. Voiam sa scriu mai multe si cum tot am amanat, le-am uitat.
Kia Cee'd 1.4 best
- Nesta3
- Moderator General
- Auto: Kia Sportage QL
Eu nu sunt de acord cu ce zici.si la prima generatie era un plastic simplu, fara niciun wow, dar care statea frumusel acolo in interior.Calitatea materialelor, imbinarile si asezarea in habitaclu a acestora, sunt mult peste generatiile trecute.
In cea full te-ai urcat?Multi spun, dar e si parerea mea, ca ar fi cea mai frumoasa din gama.
Un singur minus as gasi la noul ceed si anume, spatiul pentru pasagerii din spate.
Una peste alta, preturile mi se par justificate.
In cea full te-ai urcat?Multi spun, dar e si parerea mea, ca ar fi cea mai frumoasa din gama.
Un singur minus as gasi la noul ceed si anume, spatiul pentru pasagerii din spate.
Una peste alta, preturile mi se par justificate.
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
Dar nu trebuie sa fii de acord
. E parerea mea 'emisa' de gusturile mele. Sustin in continuare ca are aspect de ieftin acel plastic de pe consola centrala. Nu m-am urcat in cea full, daca tu zici ca arata mai bine, te cred. E ca la parfumuri si la culorile de faianta/gresie/pal. E aia cu prima impresie. Ei, la mine prima impresie a fost de: se putea mai bine.

Kia Cee'd 1.4 best
McLovin sunt de acord cu tine. Ca fost posesor de Cee'd1 (Ex), cand m-am urcat in CEED 3 nu am avut aceea senzatie de wow ca la prima generatie si de placut impresionat ca evolutie pe generatia a 2-a. Cand in mai toate prezentarile cam bati moneda ca e o alternativa la Golf, iar Golful exceptand designul tinde spre premium cred ca ai ales directia gresita. Poate se va vinde bine acest model dar nu cred ca la noi in tara. Kia RO a inchis capitolul acesta de succes. Ramane cu Sportage-ul pe val. Sper sa nu aruncati cu pietre in mine.
- Nesta3
- Moderator General
- Auto: Kia Sportage QL
Preturi pentru noul focus
https://superspeed.tv/noul-ford-focus-s ... ro-cu-tva/
https://superspeed.tv/noul-ford-focus-s ... ro-cu-tva/
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best
O sa fie coada la ei cu preturile astea, fiindca Ceed e scump. 
NOT

NOT
Kiutza - Cee'd City, 2008, 1.6 GSL, Kompass Blue - 200000KM+
Grasuna - Sportage GT Line (+), 2016, 2.0 DSL AWD AT HP, Canyon Silver - 125000KM+
Grasuna - Sportage GT Line (+), 2016, 2.0 DSL AWD AT HP, Canyon Silver - 125000KM+
- Qalex21
- Moderator
- Auto: XCeed 1.5 T-GDi 48V 7DCT
Am comandat si eu un Ceed 1.4 Best GSL din stoc, pret final 13.500E. Imi propun sa o conduc 1an - 1an si jumatate pana apare noul Ceed GT, apoi o voi "dona" parintilor mei. Revin cu pareri 
In bugetul asta, in continuare nu prea aveam alternative. Iar Best acum, pare mai dotat decat vechiul Star.

In bugetul asta, in continuare nu prea aveam alternative. Iar Best acum, pare mai dotat decat vechiul Star.
Va atasez o statistica din 2009 pe modelele auto din import cu referinta si la 2008. Anii 2008 - 2009 au fost anii de gratie pentru Kia RO si Cee'd in special.
In 2018 dupa 6 luni Kia a vandut 1747 de masini (cu totul - clasa mica, clasa C, SUV, crossover etc). Asta este motivul pentru care cred ca actualul CEED nu are cum sa fie un best seller la nivelul acesta de pret pentru Romania. Daca urmarim cifrele pe ultimii ani Kia "se simte confortabil" cu volume de 2500 - 3000 de masini pe an. Marci mai scumpe dar concurente cu Kia pe mai multe segmente au volume de "n" ori mai mari. Asta se traduce simplu in mentalul cumparatorului: daca duci pretul spre marci mai scumpe atunci se va cumpara marca scumpa si nu Kia.You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
De la ce dealer ai comandat? Ți -au dat vreun discount suplimentar ? În cât timp o primești?Qalex21 wrote: ↑13 Aug 2018, 17:58 Am comandat si eu un Ceed 1.4 Best GSL din stoc, pret final 13.500E. Imi propun sa o conduc 1an - 1an si jumatate pana apare noul Ceed GT, apoi o voi "dona" parintilor mei. Revin cu pareri
- Qalex21
- Moderator
- Auto: XCeed 1.5 T-GDi 48V 7DCT
Salut,
Am comandat de la Mit Motors. Este o promotie de 1500E + discount 3% fidelitate (am mai cumparat masini de la ei). Totusi din cate vad in oferta pe care am primit-o, mai era si un discount suplimentar de stoc de 323E in cazul meu, dar cumva s-a batut cap in cap cu cel de fidelitate. Una peste alta, am iesit cu 100E mai OK decat la oferta initiala. Pret final 13.504 E.
Timp de livrare aprox 1 saptamana. Masina este deja la Curtici.
Ca echipare este BEST si vine cu urmatoarele "optionale" (cred) fara cost:
ELAA08 - Faruri halogen + lumini suplimentare la virare 0.00 € 0.00 €
ELDA01+ELD101 - Proiectoare ceata 0.00 € 0.00 €
ESAA03 - Oglinzi exterioare in culoarea caroseriei 0.00 € 0.00 €
ESBA11 - Oglinzi exterioare electrice si incalzite 0.00 € 0.00 €
TLBA11 - Lampa iluminare habitaclu si portbagaj 0.00 € 0.00 €
TTBA09 - Volan imbracat in piele 0.00 € 0.00 €
TTBB05 - Schimbator de viteza imbracat in piele (MT) 0.00 € 0.00 €
VCAA01 - Aer conditionat manual 0.00 € 0.00 €
VGDA01 - Izolatie capota 0.00 € 0.00 €
VSCA04 - Claxon Dual (indisponibil pentru Eco pack) 0.00 € 0.00 €
Deasemenea, lista de optionale la CEED III Best este destul de lunga si include chestii ca Lane Keeping Assist, Forward Collision avoidance, airbag-uri laterale spate, senzori de lumina, geamuri electrice fata/spate etc). V-am atasat si voua pdf-ul. Sper sa nu fie o greseala, mi se par destul chestii pentru banii astia
Am comandat de la Mit Motors. Este o promotie de 1500E + discount 3% fidelitate (am mai cumparat masini de la ei). Totusi din cate vad in oferta pe care am primit-o, mai era si un discount suplimentar de stoc de 323E in cazul meu, dar cumva s-a batut cap in cap cu cel de fidelitate. Una peste alta, am iesit cu 100E mai OK decat la oferta initiala. Pret final 13.504 E.
Timp de livrare aprox 1 saptamana. Masina este deja la Curtici.
Ca echipare este BEST si vine cu urmatoarele "optionale" (cred) fara cost:
ELAA08 - Faruri halogen + lumini suplimentare la virare 0.00 € 0.00 €
ELDA01+ELD101 - Proiectoare ceata 0.00 € 0.00 €
ESAA03 - Oglinzi exterioare in culoarea caroseriei 0.00 € 0.00 €
ESBA11 - Oglinzi exterioare electrice si incalzite 0.00 € 0.00 €
TLBA11 - Lampa iluminare habitaclu si portbagaj 0.00 € 0.00 €
TTBA09 - Volan imbracat in piele 0.00 € 0.00 €
TTBB05 - Schimbator de viteza imbracat in piele (MT) 0.00 € 0.00 €
VCAA01 - Aer conditionat manual 0.00 € 0.00 €
VGDA01 - Izolatie capota 0.00 € 0.00 €
VSCA04 - Claxon Dual (indisponibil pentru Eco pack) 0.00 € 0.00 €
Deasemenea, lista de optionale la CEED III Best este destul de lunga si include chestii ca Lane Keeping Assist, Forward Collision avoidance, airbag-uri laterale spate, senzori de lumina, geamuri electrice fata/spate etc). V-am atasat si voua pdf-ul. Sper sa nu fie o greseala, mi se par destul chestii pentru banii astia

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.