Buna ziua,
deschid un topic pt ca nu am gasit nicio informatie pe forum. Problema pentru care sper sa primesc niste pareri ar fi ca am niste "vizitatori" in compartimentul motor. Din cate am studiat, Ceed-urile JD pe benzina nu vin cu un scut motor care sa acopere mai mult din dedesubtul masinii, cele diesel ar avea un scut mai mare. Am gasit niste scuturi metalice, dar nu sunt convins ca ar fi alegerea buna, ma gandesc la greutate (dar as trece si peste asta) si la caldura emanata, nu stiu daca montarea unui scut ar cauza probleme ulterior prin acumulare de caldura etc. Daca cineva are experienta sau vreun sfat, as aprecia. Sau poate vreun site de unde pot lua un scut de plastic? Multumesc.
Scut motor Ceed gen. 2 benzina
Re: Scut motor Ceed gen. 2 benzina
Problema ta nu este legata nici de greutatea scutului nici de acumularea de caldura . Poti gasi si inlocui orice scut pentru masina .
Problema este ca indiferent ce vei pune , un scut nu inchide ermetic compartimentul motor .
Pe langa planetara sau pe langa bascula inferioara ramane suficient loc . Vizitatori tot vei avea .
Problema este ca indiferent ce vei pune , un scut nu inchide ermetic compartimentul motor .
Pe langa planetara sau pe langa bascula inferioara ramane suficient loc . Vizitatori tot vei avea .
1.6 GSL EX, MT, 122 CP, 225/45 R17W, 142.000 km
SUZUKI VITARA , MHEV,129 CP
SUZUKI VITARA , MHEV,129 CP