Multumesc
camera acea cred ca nu potriveste pe ceed 2Fratello wrote: ↑06 Jan 2018, 14:26 Excelenta prezentare ! Felicitari !
...este exact ce intentionez sa montez si eu pe SW-ul meu (tot 1.4 mpi ; o am din 22.12.17). Desi as putea sa o montez singur (mai ales acum, cand am si acest tutorial !), voi intreba in reprezentanta daca afecteaza garantia pe electric acest upgrade.
Pentru camera de marsarier cred ca acest model ar fi adecvat, nu ?! https://www.aliexpress.com/item/Car-Ful ... autifyAB=0
Pe cablu - unitatea are nevoie de un plus de la marsarier (sa stie cand sa iti afiseze imaginea pe ecran) si cred ca e mai usor de luat din spate de la blocurile optice. Si la cea wireless trebuie alimentata cand o pui in R deci tot trebuie luat un plus de la becurile de reverse doar ca nu mai mergi cu firele pana in fata dar unitatea va trebui legata la un plus de la marsarier.Chupa20 wrote: ↑11 Jan 2018, 13:21 Poate e diferenta la lampa in SW si Hatch
Edit:
Am postat prea tarziu commentul
Voi ce recomandati pt camera marsalier, pe cablu sau wireless?
Referitor la garantie. Eu am intrebat la dealerul din AR inainte de a cumpara masina ce se intampla daca vreau sa montez aceasta unitate.
Raspunsul a fost ca nu afecteaza garantia atata timp cat se monteaza in service aprobat de ei.