Întrebare Achizitionare
Întrebare Achizitionare
Salutare,
In mai am plătit avansul pentru o KIA CEED 1.4 benzina. Acum câteva zile doamna de la AutoNet mi-a spus ca mașina este la Curtici și ca au demarat procedurile de transport și livrare iar ca totul sa meargă mai repede ar fi bine sa fac plata finala.
Voiam sa va întreb, la voi tot așa s-a procedat? Adică mi se pare puțin ciudat sa achit toți banii fără ca măcar sa văd și eu mașina. Când am discutat prima data in show-room, mi s-a spus ca voi plăti un avans, iar plata finala se va face la livrare. Sper ca nu sunt paranoia, e prima data când îmi iau o mașina.
Numai bine!
In mai am plătit avansul pentru o KIA CEED 1.4 benzina. Acum câteva zile doamna de la AutoNet mi-a spus ca mașina este la Curtici și ca au demarat procedurile de transport și livrare iar ca totul sa meargă mai repede ar fi bine sa fac plata finala.
Voiam sa va întreb, la voi tot așa s-a procedat? Adică mi se pare puțin ciudat sa achit toți banii fără ca măcar sa văd și eu mașina. Când am discutat prima data in show-room, mi s-a spus ca voi plăti un avans, iar plata finala se va face la livrare. Sper ca nu sunt paranoia, e prima data când îmi iau o mașina.
Numai bine!
Re: Întrebare Achizitionare
Este o practica curenta. Asa procedeaza majoritatea. Oricum factura si procesul verbal de predare - primire le semnezi in momentul in care ridici masina. Asa ca, daca nu iti convine ceva......
Sportage 1.6GDI Style+
Ex.Ceed best - kompass blue
CT 12 BNK
CT 12 BNK
Si eu am platit avansul pt un Ceed SW prin 3-4 mai dar mi s-a spus ca vine spre sfarsitul lunii. Tot cu Rabla si tu?
Kia Cee'd 1.4 best
Da, tot cu rabla, la fel mi s-a spus spre sfârșitul lui Iunie. Am cumpărat tichet de la ei. Acum mi-a spus ca din momentul in care fac plata finala mai poate dura maxim doua săptămâni. O sa achit luni sau marți...
2 săptămâni din Curtici? Foarte ciudat.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Kia Cee'd 1.4 best
E ok.. Doar ce am achiziționat o Kia Sportage. Când au sunat că mașina e fabricată și mi-au dat seria.. Am plătit diferența.. În zece zile am avut mașina.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Salutare, mulțumesc pentru răspunsuri. Am făcut ieri plata finala și mi-au spus ca marți-miercuri va sosi mașina.
Numai bine!
Numai bine!
Nu este ciudat ,eu am asteptat 9 zile de la Bucuresti la Cluj.Sunt praf la logistica.
Golf 7 1.5 Tsi
Cred ca tine putin si de noroc si de dealer. Eu am primit`o de la Curtici la Constanta in mai putin de o saptamana.
Sportage 1.6GDI Style+
CT 12 BNK
CT 12 BNK
Salutare,
Cam care mai este timpul de asteptare la Kia Ceed?
Eu astept un Ceed Best 1.4 MT + optionale. Comanda am dat-o pe la mijlocul lui Iunie.
Cam care mai este timpul de asteptare la Kia Ceed?
Eu astept un Ceed Best 1.4 MT + optionale. Comanda am dat-o pe la mijlocul lui Iunie.
Salut,
Eu am dat comanda pe la sfârșitul lui mai și am luat mașina joia trecută.
1.4 benzina best + optionale.
Eu am dat comanda pe la sfârșitul lui mai și am luat mașina joia trecută.
1.4 benzina best + optionale.
Eu 1.4 SW Best + ceva optinale, comanda prin 3-4 mai, nicio veste inca.
Kia Cee'd 1.4 best
- Nesta3
- Moderator General
- Auto: Kia Sportage QL
E prea devreme.Cred ca prin august o primesti
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
Daca totul e in regula. Daca li se termina electrozii cand imi prind capota putem vorbi de toamna.
Kia Cee'd 1.4 best
Si eu am dat comanda tot de SW.
Am venit si cu un tichet rabla si doamna de la vanzari a spus ca, la Rabla, producatorii sunt obligati sa respecte un anume termen de livrare(60 de zile calendaristice, parca).
Asa ca acum stau sa astept la rand.
O seara buna!
Am venit si cu un tichet rabla si doamna de la vanzari a spus ca, la Rabla, producatorii sunt obligati sa respecte un anume termen de livrare(60 de zile calendaristice, parca).
Asa ca acum stau sa astept la rand.

O seara buna!