Ford Focus Sport 1.6 180 CP 20,200 €

Mazda 3 MPS cu 260CP (2.3l) 25.630 €

mazda o avea reducere dar la motoru ala iti iau statul si asiguratorii mai mult prin impozit si asiguraribloggerx2013 wrote:VW Scirocco 1.4 160CP 21.812 € (pret configurator)
Ford Focus Sport 1.6 180 CP 20,200 €(pret lista, in showroom mai mic) din pct meu de vedere e masina tehnic superioara Ceed GT: motor(270NM/1900rpm, 180CP/5700rpm, 7.9s 0-100), sasiu, tren rulare, dar muult mai urata
Mazda 3 MPS cu 260CP (2.3l) 25.630 €(reducere 4000e) racheta pe roti, dar faci torque steer
si mie imi place mai mult interiorul de pe proceed (asta full) fata de jaguar dar asta doar din punct de vedere estetic... ca asa la calitatea materialelor si finisarilor clar sunt mai bune la jaguar. (doar ca designul e batranesc si se adreseaza pensionarilor cu baniradu1006 wrote:Am facut test drive cu ea si am ramas placut impresionat. Acceleratia e buna, dar pare controlata (apropo e 7,7 sec nu 7,9 cum am vazut in thread). Nu ai parte de o putere bruta, deci nu va asteptati la o masina salbatica.
Mi-a placut foarte mult calitatea materialelor. Daca nu ai stii ca e Kia, ai zice ca te afli intr-o masina mult mai scumpa. Interiorul mi-a plcut mai mult chiar decat cel de la noul Jaguar XF.
Un minus ar fi ca este foarte silentioasa la turatii mici. Desi asta ar fi un lucru bun la o masina normala, la una sport te astepti sa auzi ragetul motorului. Sub 3000 abia daca auzi motorul. Mai mult zgomot face clima.
Oricum e o masina de care te idragostesti daca intri in ea. Ma gandesc serios sa imi vand proceedul vechi si sa imi iau una.
Nici ceed-ul gt nu arata rau.