Bai fratilor nu viteza face victime ci prostii daaaaaaaaa.
Masina poate fi controlata si la 200Km/h k la 90Km/h toata treaba e sa fi atent si atat.
Spun din experienta viteaza de croaziera cu micuta mea Rio este de 160Km/h si e bine.
@cocioran g. marius.......nu zic ca nu ai dreptate......prostiaaaaaa face victime si inca cum.....dar sa nu imi spui tu mie ca tu controlezi masina la 200/h la fel ca si cum ai merge cu 90/h.......timpul de reactie este mult mai scazut......timpul de franare este mult mai mare.......la aceasta viteaza nu mai controlezi masina......de aderenta nu mai zic......totul tine de atentie insa nu doar atat
NU NE CAUTATI.....SUNTEM PESTE TOT.......WWW.CLUBKIA.RO
posesor Kia Magentis 2.0CRDI full options PH-86-MDI
posesor Fiat Grande Punto 1.4 PH-09-MDI
Eu daca merg cu Kia Rio 1.5 CRDI cu pedala la podea indica 195km/h +- 5km/h. Dar am mers o data 15km cu pedala la podea apoi a venit o vale lunga de vreo 400m unde a indicat 210km/h apoi a revenit la 195, in Romania, cu motorina romaneasca cea mai ieftina (Petrom). Daca mergi tot a2-ul la viteza maxima ai cosum lejer de aprx 9 la suta. Si deja la peste 160km/h incepe sa se comporte acceptabil, dar nu foarte bine, e zgomotoasa si stabilitatea lasa de dorit.
Concluzia: Este o masina buna, motor bun, care isi face treaba, dar sa nu ii depasesti limitele.
P.S. Daca ii faci resoftarea am inteles ca nu castigi la acest capitol. Poate sa imi confirme cineva?