De cateva zile sunt detinator de Kia Rio 1.4 109 cp fabricatie 2012 34000km.
Ca si dotari este varianta cea mai bine dotata (Confort parca ii zice si ceva optiuni), climatronic, oglinzi rabatabile electric, trapa , faruri cu lupa+cornering, stopuri led , geamuri fumurii, jante aliaj 16".
Am facut deja vreo 400 km 50% urban consum mediu 6.6l/100km.
In putinii km pe care i am facut ma declar multumit de buburuza.
Doua lucruri ma deranjeaza:
1 .sincer motorul aproape ca nu il aud in schimb se aude un sunet exterior care nu pot sa imi dau seama daca este de la vant(in conditiile in care merg cu 60
-70 km/h )sau de la anvelope ( are khumo solus 195/R 16), altceva nu stiu ce ar putea fi
2. Mi se pare foarte rigida , in prima fata aveam presiune 2.5 la roti ( asa am luat o)dupa care i am facut 2.2 si acum a lasat o la 2 si parca tot rigida e , am detinut un logan si la 220000 km fara sa fi schimbat amortizoarele se simtea mult mai confortabil la denivelari/gropi, mai am si un megane 3 grand tourer cu astea put face comparatie.
Ca astea ar fi primele impresii ca proaspat detinator de kia si sper ca la primele intalniri sa imi fac timp sa ajung si sa ne cunoastem.
P.S. Este prima data cand sunt pe un forum auto iar daca fac ceva greseli va rog sa ma îndrumați

Voi reveni si cu poze momentan nu am apucat sa fac

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk