Sal.Dupa cum spune si titlu,vreau sa cumpar 2 telescoape din seria h 001,rulate nu mai mult de 15.000 km
Ps.ofer pentru cine vrea la schimb alte 2 telescoape dar din seria h 002,rulate 15.000 km
Cumpar 2 telescoape spate pt.kia cee`d din 2007
Forum rules
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
Cumpar 2 telescoape spate pt.kia cee`d din 2007
Golf 7 1.5 Tsi
- iulian2007
- PFR
- Auto:
Re: Cumpar 2 telescoape spate pt.kia cee`d din 2007
te superi daca intreb care e rostul change-ului?
erai mai multumit de vechile telescoape? daca am inteles eu bine cu cele noi (h002) suspensia e mai soft....
erai mai multumit de vechile telescoape? daca am inteles eu bine cu cele noi (h002) suspensia e mai soft....
forumul pasionatilor de detailing click AICI si AICI
facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila
http://polishbraila.blogspot.com/
facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila
http://polishbraila.blogspot.com/
Re: Cumpar 2 telescoape spate pt.kia cee`d din 2007
Da cu cele noi suspensia e mai soft.Cele vechi mi se pareau mai rigide, asta ar fii motivul.Pa.
Golf 7 1.5 Tsi