Vand 3 jenti de otel de 15" cu sistem de prindere 5x114,3 care au fost pe o Mazda 6 din 2005 (jante pt iarna) dar se potrivesc si la kia, honda, etc
Jantele sunt nerulate in Romania si sunt in stare foarte buna
Pretul este de 50 RON/janta
Eu sunt din Timisoara dar se pot gasi si variante de trimis prin prieteni sau curier
Vand 3 jenti de otel de 15" cu prindere 5x114,3 50 ron/buc
Forum rules
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
-
- Auto:
Re: Vand 3 jenti de otel de 15" cu prindere 5x114,3 50 ron/buc
Sunt din Resita si m-ar interesa daca zici ca merg si la Ceed si daca sunt in stare buna. A patra pe unde o fi?
Salut,
A patra janta s-a pierdut la transport cand prietenul meu din germania s-a mutat de la apartament la casa.
Jantele au fost folosite cu cauciucurile de iarna la o mazda 6 din 10/2005 care am vazut ca are aceleasi caracteristici la jante ca si kia ceed.
Am un prieten care vine la Resita de 2-3 ori pe saptamana si ti le pot trimite prin el. Le poti vedea si verifica daca ti se potrivesc.
Daca vrei sa iti trimit poze cu ele da-mi te rog adresa ta de mail si maine seara ti le trimit.
A patra janta s-a pierdut la transport cand prietenul meu din germania s-a mutat de la apartament la casa.

Jantele au fost folosite cu cauciucurile de iarna la o mazda 6 din 10/2005 care am vazut ca are aceleasi caracteristici la jante ca si kia ceed.
Am un prieten care vine la Resita de 2-3 ori pe saptamana si ti le pot trimite prin el. Le poti vedea si verifica daca ti se potrivesc.
Daca vrei sa iti trimit poze cu ele da-mi te rog adresa ta de mail si maine seara ti le trimit.
-
- Auto:
OK, lazamarius36@yahoo.com, trimite-mi poze sa-mi fac o idee si discutam.
Jantele au ajuns la Marius
Se poate inchide
Se poate inchide