o vand pe kia ceed rosie DSL

Forum rules
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.

Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
merlin
Auto:

o vand pe kia ceed rosie DSL

Post by merlin »

m-am hotarit,

o scot la vanzare: kia ceed 1,6L, 115 CP, 14 000 KM /mai 2008, varianta BASE + optionale:

- esp - am crezut eu ca e musai la o masina in 2008, am 2 situatii in care fara el nu cred ca mai aveam ce vinde, :))))
- pachet piele - volanul e altfel cind e imbracat in piele,
- consola lumina interior + suport ochelari (de soare evident, acum nu ii mai am sunt in mare pe undeva pe la Corbu),
- proiectoare ceata - ca sa nu stea bara fata cu bucatile alea de cauciuc pe ea ca nu arat prea bine, :)))

merge bine e frumoasa, Rosu SO RED.

astept doritori .... :(
Cee'd So Red 115 CP

scubli
"ambiguus"
Auto:

Re: o vand pe kia ceed rosie DSL

Post by scubli »

Pot sa te intreb care este motivul vanzarii ?:)

radu__
Auto:

Post by radu__ »

un pret?
Image

merlin
Auto:

Post by merlin »

11 000 EUR,

motivul vanzarii: oficial am masina de serviciu, neoficial nu mai am bani, :((

in plus la dotari am uitat sa trec: scaun cu suport lombar si tetiere active.
Cee'd So Red 115 CP

merlin
Auto:

Post by merlin »

6 ani jumate garantie + cardul asistenta de la Kia,

o las la 10 000 euro.
Cee'd So Red 115 CP

thecount
Auto:

Post by thecount »

mai e de actualitate? in conditiile crizei as oferi cam 9000.

LeCCa
Auto:

Post by LeCCa »

e diesel, valoreaza peste 10.000 lejer. prea putin 9000. pana si eu i-au mai mult, si am un 1.6 benzina in 3 usi...
KIA ProCeed 1.6 Black PH 22 LEK

thecount
Auto:

Post by thecount »

In conditiile economice actuale valorile masinilor nu mai sunt ce au fost. Nu mai cumpara nimeni nimic. In conditiile astea cumparatorul are un cuvant important de spus.

PS: hyundai i30 1.6 dsl 115 cp full options (clima esp etc...) e 13000E noua. (si pretul e in scadere).

rayman
Auto:

Post by rayman »

Iei un i30 cu 13k, si maxim intr-un an faci km astia. Eu am facut 14000 in 4 luni. Si teoretic ajungi tot acolo. 3000 de coco pentru mirosul de nou.

E un pret bun. Daca n-as avea-o pe a mea, zau daca nu m-as baga. Oricum, asa ca o parere, masina noua nu-mi mai iau ca prea se devalorizeaza. Nici argumentul garantiei nu mai e valabil in cazul asta, asa ca...
Cee'd 1.4 Best, Piston Gray, codename BISISICA, ODO: >74 000 KM din 2.04.2008
clic aici sa vezi ce-am mai pozat

merlin
Auto:

Post by merlin »

multumesc pentru sustinere rayman,

in mod normal ar trebui sa inchid topicul, :))) nu o mai vand,

am avut un accident, a facut-o un chinez praf la inceputul verii. A ajuns un fel de Ratusca cea urita,. Acum e reparata si numai buna de chinuit pe cararile patriei.

In ce priveste Ceed 1,6 DSL vs pret-ul cerut, sunt destul de dezamagit, am vazut aici opinii si mesaje in pm care m-au speriat.
Cineva spunea foarte clar ca focusul e tot focus(ford) si ca are un service mai bun in plus il poate lua la vreo 8000 de euro.
Iar incep sa se vinda iluzii in tara asta, iar incep oamenii sa alerge dupa chilipiruri. Nasol!!!

Am hotarit, eu am luat masina din "salar" la pretul corect al anului 2008 :-), asa ca o voi folosi pina la ultima invartie de rotita. Am bugetat totul pe aproape 10 ani,
mai sunt 8, dar cred ca va merge vreo 15, asta daca o sa mai fie petrol pina atunci. La munca cu ea sa-si scoata banii, :-))
Are deja 20 000 km si pina in iarna cred ca ii dublez.
Cee'd So Red 115 CP

merlin
Auto:

Post by merlin »

Ar fi interesant sa spuneti daca stiti bursa Ceed?
se vand/nu se vand si la ce pret masinutele noastre in varianta second hand?
Desi ar trebui sa existe un sistem de vanzare sh oficial eventual o sectiune de vanzari sh la dealerii Kia, eu unul nu am informatii. Au vandut masinile noi, au luat banii, restul nu cred ca mai este interesant pentru ei, :-).
Probabil ca exista ceva activitate pe Autovit.

Are cineva informatii?
Cee'd So Red 115 CP

singlecrys
fidelu'
Auto: Kia Ceed 2018 si Sportage 2019

Post by singlecrys »

sunt niste anunturi pe siteul acela, dar sunt cam nelalocul lor, nu dau date corecte, exemplu pentru best 10 airbaguri, sau 108 cai, sau multe din astea! e un baiat acolo care o vinde, dar nu mai are garantie, masina avand doar 7000 si ceva de kilometrii! pretul unui sh cred eu ca ar trebui sa fie in jur de 9500 euro!
Dentist pasionat de mountainbike
JURNAL BORD:TL 08 SRS
*INSCRIE-TE AICI ...pentru Harta posesorilor de cee`d/ceed din Romania
,,La noi, dintii fac diferenta"

Post Reply

Return to “Bazar”