PIESE KIA
Forum rules
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
PIESE KIA
Poate intereseaza pe cineva codurile de produs originale kia din atasament. Sunt de la masini de generatia anilor 2000, ramase pe stoc.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Re: PIESE KIA
Multumim , interesant tabelul . Tinand cont ca sunt piese pe stoc , la masini care au ceva vechime ar trebui sa aibe un pret decent .
Daca in tabel erau trecute si ceva preturi cred ca jumatate din piese s-ar putea vinde usor .
Daca in tabel erau trecute si ceva preturi cred ca jumatate din piese s-ar putea vinde usor .
1.6 GSL EX, MT, 122 CP, 225/45 R17W, 142.000 km
SUZUKI VITARA , MHEV,129 CP
Adica sint pentru Kia mea?
Eventual niste preturi ar fi nemaipomenit.

Negrilica mea: KIA Ceed 1.6 GLS MT 122 CP, 2008, benzina. ODO 85000km.
@Crisss - DA, sunt multe pentru Sportage , RIO , Cerato , K2500 si alte modele mai vechi dar sunt destule si pentru masina ta .
1.6 GSL EX, MT, 122 CP, 225/45 R17W, 142.000 km