cumpar jante Kia Ceed model stock 16 sau 17
Forum rules
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
cumpar jante Kia Ceed model stock 16 sau 17
cum zice si anuntul, vreau sa cumpar jante stock 16 sau 17 kia ceed. Momentan am pe masina set jante Rial Milano (poza reala) asa ca daca cineva e interesat de un schimb, astept sa fiu contactat aici.
Merci!
Merci!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
PROceed [Piston Grey] B - 41 - W U M
WUM de la vuuuuum:)

- bondalicir
- Auto:
Re: cumpar jante Kia Ceed model stock 16 sau 17
Pe cat sunt jantele?
kia ceed FL 1,6dsl Hp SW galben dakar , Style, 6MT, EcoDynamics ODO 258.000
kia proceed FL 1,6dsl Hp white, Style, Pachet sport ODO 142.000
Kia Sportage 1.6 TGDI 7DCT GT Line New Infrared 43.000
Probleme cu laptopul? incearca aici : http://www.depanarelaptop.ro
kia proceed FL 1,6dsl Hp white, Style, Pachet sport ODO 142.000
Kia Sportage 1.6 TGDI 7DCT GT Line New Infrared 43.000
Probleme cu laptopul? incearca aici : http://www.depanarelaptop.ro
din pacate pe 15

-
- Auto: kia ceed sw
jantele tale daca ar fi sa ceri cash cat ai vrea?
chiar nu stiu, fa mi tu o oferta si discutam.paulica_myr wrote:jantele tale daca ar fi sa ceri cash cat ai vrea?
merci!

-
- Auto: kia ceed sw
nu stiu ce sa zic, ai si prezoane ? sunt zgariate , lovite ,ceva?am vazut prin niste postari mai vechi ca le ai de prin 2010, corect? eu as vrea doar jantele , nu as vrea sa ma complic cu pneuri vechi sau mai stiu eu cum...respect.
sunt in stare perfecta, una singura are o zgarietura mica dar nu sunt lovite ori alte chestii de genu. Cum am zis, fa mi o oferta pe privat si discutam.

Ce buget ai? Eu am pe 17 din pachetul sport.
Cee'd 1.6 GSL Black Pearl, Classic + Interior piele, Geamuri fumurii + actionare electrica fata/spate, Pachet Sport, ESP, Climatronic, Cheie pliabila, Scaune incalzite, Oglinzi electrice.
www.tuninginfo.ro - Prietenul masinii tale!
nu stiu, asta cu bugetul e cu dus si intors...zi-mi un pretbogdan241 wrote:Ce buget ai? Eu am pe 17 din pachetul sport.

Eu am pe 17. Cele din pachetul sport vopsite negru in camp electrostatic (adica doar daca ciobesti janta se duce si vopseaua).
Pretul inca nu il stiu ca nu am studiat piata. De aceea am intrebat de buget.
Pretul inca nu il stiu ca nu am studiat piata. De aceea am intrebat de buget.
Cee'd 1.6 GSL Black Pearl, Classic + Interior piele, Geamuri fumurii + actionare electrica fata/spate, Pachet Sport, ESP, Climatronic, Cheie pliabila, Scaune incalzite, Oglinzi electrice.
Si o poza...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.