piese kia
Forum rules
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
piese kia
vand piese kia preturi avantajoase
-
- Auto: Saab 9-5 Aero
Re: piese kia
plafoniera anterioara cea cu suportul de ochelari?
Cee`d SW, 1.4 GSL, Black Pearl,
GPL
ODO: 155 000 (90 000 benzina)
GPL
Salut.
Ma intereseaza si pe mine masca de plastic de la dezburire parbriz cu/fara buburuzele alea de platic. (daca ai in stare buna, sa nu fie deformata)
Ma intereseaza si pe mine masca de plastic de la dezburire parbriz cu/fara buburuzele alea de platic. (daca ai in stare buna, sa nu fie deformata)
Kia Cee'd Best, CASSA WHITE si CHEIE BRICEAG (SB 26 EOA)
Jante din aliaj/tabla pe 15?
Kia Cee`d 1.6CRDi FL - 115CP City+
Born: 29/11/2009
ODO: 65000km
Piston Gray
Born: 29/11/2009
ODO: 65000km
Piston Gray
In general piese SH dar uneori si noi.
Toate piesele sunt originale
Toate piesele sunt originale
Salut Catalin, sa stii ca nu am reusit sa ajung la posta pana astazi, dar luni ma duc si pun coletul.
toc de ochelari sau piesa de plastic care tine mufele de sub scaunul de sofer? La ce pret?
Multumesc
Multumesc
ok, astept beep cand il puibfs2000 wrote:Salut Catalin, sa stii ca nu am reusit sa ajung la posta pana astazi, dar luni ma duc si pun coletul.
Cee`d SW, 1.4 GSL, Black Pearl,
GPL
GPL
Ciao,
Poti face o lista cu ce piese ai, si eventual la ce pret?
Poti face o lista cu ce piese ai, si eventual la ce pret?
Kia Cee'd 1.4 Best, Pewter Beige, 173.000 km @ 7 ani si 1 luna - GL 07 JHW - o vezi prin Iasi (extra: proiectoare ceata, Philips NightGuide, Midland Alan52 + Little Wil).