Vand SMART FORTWO COUPE

Forum rules
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.

Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
BlizZarrd
Auto:

Vand SMART FORTWO COUPE

Post by BlizZarrd »

Salutare,

Asa cum scrie si in titlu, vand SMART FORTWO, fabricatie 2006, 76.000 de km, 698 cmc, 62 cp, EURO 4.

Dotari:
ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, jante aliaj, trapa panoramica, controlul tractiunii, airbag, radio, imobilizator, computer bord, interior velur, ESP, proiectoare ceata, geamuri colorate, suport pahare la interior.

*Taxa de inmatriculare este platita in 2009 si nu se mai plateste.

Masina am cumparat-o in luna decembrie 2011 de la un client de-al meu in care am incredere. Nu are nici un fel de problema, i-am schimbat acum 1000 de km uleiul in cutia de viteze(februarie 2012), baterie noua(in luna ianuarie 2012) si tampon central motor schimbat(ianuarie 2012).

* BONUS la achizitie set roti iarna(jante +gume), masina este echipata acum cu jante din aliaj si cauciucuri de vara.

**culoarea masinii in talon este GRI-PORTOCALIU, portocaliul este un colant care trebuie neaparat schimbat(costa in jur de 600 de ron la o firma de profil), antena radio nu mai este pe masina(asa am cumparat-o si eu), incuietoarea de la portbagaj este stricata(se rezolva).

Nu vand aceasta masina ca sa fac profit ci pur si simplu vreau sa-mi achit celalalt leasing pe care il am la Cee'd-ul meu.

Pretul este de 4450 Euro - negociabil pentru minusurile pe care le are.

0722.151.474 sau 0740.587.255
Alexandru Maftei
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Kia Cee'd 1,4 BEST cea mai BLUE + xenon 6k + jante oz 5 STAR + folie + senzori + pleoape
ODO 58.800 Km - 200 Km/ora Best

BlizZarrd
Auto:

Re: Vand SMART FORTWO COUPE

Post by BlizZarrd »

Pretul se reduce la 4000 de euro.
Kia Cee'd 1,4 BEST cea mai BLUE + xenon 6k + jante oz 5 STAR + folie + senzori + pleoape
ODO 58.800 Km - 200 Km/ora Best

eugenflorinmanea
Auto: Saab 9-5 Aero

Re: Vand SMART FORTWO COUPE

Post by eugenflorinmanea »

Imi cer scuze ca sunt oarecum off...dar intentionez si eu sa imi iau un Smart pentru oras
Din pacate puterile financiare nu imi permit sa dau mai mult de 2,000 EUR- asa ca as vrea sa ma orientez catre unul cam din 2001.
Te intreb: sunt fiabile masinile? Cam cati km tin motoarele? Cam ce se strica cel mai des la ele si la ce trebuie sa fii atent cand achizitionezi una?

Multumesc si ai un Up de la mine! F frumoasa masinuta!
SAAB 9-5

Post Reply

Return to “Bazar”