2 cauciucuri MS Pirelli second + o janta din aliaj

Forum rules
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.

Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
konte
Auto:

2 cauciucuri MS Pirelli second + o janta din aliaj

Post by konte »

Salut,

Avand in vedere ca tocmai mi-am tras 4 jante de tabla(de aici de pe forum)+ 4 cauciucuri noi de iarna(tot de pe forum.. best tires) vreau sa scap de:

cele 2 cauciucuri de iarna pe care le-am folosit 2 ani:
Pirelli winter sports 205/65 r16 - sunt super ok, au si aia cu m+s pe ele, as mai fi mers vreo 3 ani cu ele, Doar o nota asta primavara am descoperit ca unul din ele are un holdsurub in el.. nu s-a desumflat , am inteles ca se rezolva la vulcanizare
O janta din aliaj de 16 inch de tipul asta(tip A): http://www.cbg.ie/photos/multi/default/ ... 7964_1.jpg
janta e julita in exterior, in bordura.. dar geometria e ok. am inteles ca se poate umple, eu m-am multumit sa o folosesc ca roata de rezerva, pt ca ce da kia ca roata de rezerva e gluma proasta. sau e de 30 de km:)

Conditii de vanzare: anvelopa cu holdsurub in ea o facem la vulcanizare. daca cineva e interesat, le vand pe amandoua cu pretul oferit de el si acopar eu vulcanizarea. mi se pare normal.

de janta nu stiu ce sa zic... eu am preferat-o ca roata de rezerva, ceea ce e si acuma. nu e de mers cu 200/h si nici asta cu umplutul nu m-a fascinat. dar ca roata de rezerva, chit ca e vara cu cauciuc de iarna pe ea.. te simti altfel decat cu chichineata aia.

Astept PM cu oferte. nu vreau mult, dar nici nu veniti cu 30 de roni pe cauciuc ca le bag in centrala de la tara :D
also: in we ma duc la ai mei, daca sunteti hotarati, sau vreti poze, pls pm. un cauciuc e acolo, plus ca tb sa tin la mine o roata de vara pe post de rezerva
Pro Ceed, Silver 1.4 Classic + Jante, volan /schimbator piele, cheie pliabila

MeGeNe
Moderator General
Auto: KIA

Re: 2 cauciucuri MS Pirelli second + o janta din aliaj

Post by MeGeNe »

Salut konte
M-ar interesa doar janta, daca nu e avariata prea rau. Te rog sa pui niste poze cu ea.
Daca nu e un secret, spune si de unde esti, sa vedem cum facem cu un eventual transport.
Multumesc
B-39-MGN cee'd HB yellow dakar 1,6 GSL City

konte
Auto:

Post by konte »

salut,

maine voi pune si poze.
Bucuresti

konte
Auto:

Post by konte »

am pus si pozele
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

hot
Auto:

Post by hot »

Mai ai gumele :D
Pune o poza sa vad ce carne mai au pe ele si poate te scap de ele.
Ride to live,live to ride cuore sportivo.

Post Reply

Return to “Bazar”