Vand set jante , capace si piulite tabla
Forum rules
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
Vand set jante , capace si piulite tabla
Buna ziua,
Ofer spre vanzare un set de 4 jante de table , 15 inch , originale de kia impreuna cu capacele aferente si piulitele (prezoanele)
Ele au fost folosite de mine pentru setul de cauciucuri de iarna, dar acum am facut comanda de all seasons si voi renunta la un set.
Jantele nu sunt indoite , capacele sunt si ele intr-o stare relativ buna, au mici zgarieturi pe ici colo, dar altfel sunt ok.
Pret pentru tot setul: 7 milioane.
Le-as putea da si pe bucati daca sunt persoane interesate doar de unele articole si nu de toate, dar as prefera totul odata.
Ofer spre vanzare un set de 4 jante de table , 15 inch , originale de kia impreuna cu capacele aferente si piulitele (prezoanele)
Ele au fost folosite de mine pentru setul de cauciucuri de iarna, dar acum am facut comanda de all seasons si voi renunta la un set.
Jantele nu sunt indoite , capacele sunt si ele intr-o stare relativ buna, au mici zgarieturi pe ici colo, dar altfel sunt ok.
Pret pentru tot setul: 7 milioane.
Le-as putea da si pe bucati daca sunt persoane interesate doar de unele articole si nu de toate, dar as prefera totul odata.
Re: Vand set jante , capace si piulite tabla
Daca dai si numai piulitele, da un semn pe PM.
1.6 GSL EX, MT, 122 CP, 225/45 R17W, 142.000 km
SUZUKI VITARA , MHEV,129 CP
Capacele + prezoanele le-as lua eu ...
KIA CEE'D 1.4 GSL, KOMPASS BLUE -comanda 4.08.2007 / seria 15.10.2007 / LIVRARE 12.11.2007 R.I.P.
KIA CEE`D 1.6 GSL, CASSA WHITE
KIA CEE`D 1.6 GSL, CASSA WHITE
Iar eu doar piulitele ptr. ca prezoanele nu se pot scoate.
poti pune niste poze cu jantele?
Ehmmmm pentru mine piulite = prezoane = chestiile alea default cu care se prind jantele si capacele de janta.
Cat despre vanzarea separata as dori intai sa vad daca se gasesc doritori pentru fiecare articol in parte si atunci le-as putea imparti.
Principalele ar fi jantele si abia dupa ele restul.
Cat despre poze o sa vad cand imi fac timp , jantele sunt in garaj in saci de plastic si mai sunt si murdare. Ca sa le fac poze ar trebui sa le dau un aspect mai placut
Dupa cum am spus nu sunt indoite , crapate , etc.
Cat despre vanzarea separata as dori intai sa vad daca se gasesc doritori pentru fiecare articol in parte si atunci le-as putea imparti.
Principalele ar fi jantele si abia dupa ele restul.
Cat despre poze o sa vad cand imi fac timp , jantele sunt in garaj in saci de plastic si mai sunt si murdare. Ca sa le fac poze ar trebui sa le dau un aspect mai placut
Dupa cum am spus nu sunt indoite , crapate , etc.
ai PM de la mine pt jante!
Daca ii dai lui "ding" jantele , poate imi ramin mie piulitele ptr. ca eu am jantele si capacele .
Si putem rezolva repede ptr. ca vad ca esti din Bucuresti.
Si putem rezolva repede ptr. ca vad ca esti din Bucuresti.
Inca nu ii dau jantele lui ding, oferta lui nu ma multumesc intocmai + ca ar mai ramane capacele.
@bosch din cate vad nu esti din bucuresti nu ? pentru ca nu as dori sa trimit piesele prin posta. ar fi mult mai usor o intalnire fata in fata , se vad si produsele cum arata ca sa nu existe probleme, etc.
In continuare tot pachetul este de vanzare la 700 de roni.
@bosch din cate vad nu esti din bucuresti nu ? pentru ca nu as dori sa trimit piesele prin posta. ar fi mult mai usor o intalnire fata in fata , se vad si produsele cum arata ca sa nu existe probleme, etc.
Salut , ai PM de la mine.trololol wrote:Inca nu ii dau jantele lui ding, oferta lui nu ma multumesc intocmai + ca ar mai ramane capacele.
Bucuresti
Pro Ceed, Silver 1.4 Classic + Jante, volan /schimbator piele, cheie pliabila
PM si de la mine.
Pachetul s-a dat lui konte.
Topicul se poate inchide, multumesc.
Topicul se poate inchide, multumesc.