Cedez contract

Forum rules
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.

Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
Bosley
Auto:

Re: Cedez contract

Post by Bosley »

Deja devii plictisitor frate.
Nu mai pot sa citesc un topic ca apari tu ...

Scuze de offtopic, dar nu m-am putut abtine.
Kia C'eed BEST Kompass Blue B-56-CDM
Iunie 2008

stefan K
Auto:

Post by stefan K »

Bosley wrote:Deja devii plictisitor frate.
Nu mai pot sa citesc un topic ca apari tu ...

Scuze de offtopic, dar nu m-am putut abtine.
"Prietene" ,daca te plictisesti poti sa citesti altceva ,ziarul, de exemplu.
Mazda 3 sedan ,1.6 TE.

Razvan_G
sultan of swing
Auto: KIA Cee'd City 1.4 GSL

Post by Razvan_G »

Sa ne prezinti si noua masinuta cand iti vine.
Cred ca ar trebui deschis un thread pentru alte masini/modele unde sa prezentam si alte autoturisme.

PS As ruga un admin sa faca asta fiindca multi dintre noi conduc si alte masini (pe langa Cee'd) si de ce sa nu avem un thread dedicat altor marci. Sa ne mai "spalam" ochii. :)
KIA Cee'd City 1.4 GSL, Oil Blue + senzori de parcare, scut motor

stefan K
Auto:

Post by stefan K »

Razvan_G wrote:Sa ne prezinti si noua masinuta cand iti vine.
Cred ca ar trebui deschis un thread pentru alte masini/modele unde sa prezentam si alte autoturisme.

PS As ruga un admin sa faca asta fiindca multi dintre noi conduc si alte masini (pe langa Cee'd) si de ce sa nu avem un thread dedicat altor marci. Sa ne mai "spalam" ochii. :)
Razvan ,in curand voi renunta sa scriu pe acest forum.Aici se pare ca daca incerci sa scrii cate ceva despre alta marca nu prea esti privit cu ochi buni.Peste tot pe unde am scris mi s-a spus ca sunt off-topic si mi-a fost adus la cunostinta ca voi primi ban.Plus ca vorbele imi sunt interpretate in fel si chip, e prea mult subiectivism aici, se pune prea multa patima. Eu am incercat sa fiu obiectiv ,atat si nimic mai mult.Drept dovada ca mi-am facut cont aici, pe forumul Kia, cu toate ca am optat pentru Mazda.Pe forumul Mazda nu mi-am facut inca un cont si nici nu cred ca imi voi face, acolo totul e mai monoton (poate si datorita faptului ca sunt mult mai putini posesori de Mazda decat cei care au Kia).Am intrat pe forumul Mazda si am vazut cat s-au chinuit cei de acolo sa se intalneasca, cei de aici au realizat coloana Kia (lucru de apreciat).Imi place entuziasmul care se manifesta pe acest forum ,dar detest fanatismul unora de aici.
Mazda 3 sedan ,1.6 TE.

Razor
007
Auto:

Post by Razor »

Pana la urma pasiunea e comuna. Pentru masini.
Kia Cee'd Best, 1.4 109cp, Piston Grey B-01-UPD
Galerie poze cu masina
Galerie poze cu alte masini Kia Ceed

Post Reply

Return to “Bazar”