Revenind la anunt:
Vand Kia Ceed 1.4 100cp (benzina, aspirat), albastru metalizat (ma rog, mie mi se pare gri

Eu am luat-o vara trecuta (August 2018), cand era la fostul proprietar de aproximativ doi ani si 5000km. Da, cinci mii.
Este versiunea de baza ("Best" ? nu stiu sigur) si singurele dotari suplimentare sunt senzorii de parcare spate si faptul ca am doua randuri de roti (vara / iarna, cele de vara fiind jante de aliaj usor).
Rulaj actual: Aprox. 26.000km. Cea mai mare parte din kilometri i-am facut la drum lung (Grecia, Cehia, mare / munte in Romania si drumurile catre "provincie").
Nu stiu sa fie ceva defect la ea. Am avut doua incidente (o bara zgariata in parcare si o portiera la fel), ambele rezolvate pe CASCO la Autonet.
Are istoricul de service in reteaua Kia si inca mai are vreo 2 ani si-un pic din garantie. Evident, putem merge la orice dealer Kia pentru verificari.
Sunt din Bucuresti, ne putem intalni oricand sa o vedeti pe viu.
E o masina tare greu de batut ca raport calitate pret, insa chiar imi doresc mai mult confort si ceva mai multa putere, motiv pentru care ma despart de ea.
Pret: 8000EUR, negociabil
Daca mai aveti alte intrebari, va raspund cu drag.
Momentan masina e foarte murdara, deci va pot arata doar o poza de la sfarsitul lui August.